Cursa solidària

Tot a punt per a primera Cursa de la Dona de Canyelles

Canyelles espera superar les 600 inscripcions en la 1ª Cursa de la Dona, que té lloc aquest diumenge 7 d’abril

Tot a punt per a primera Cursa de la Dona de Canyelles. Ajuntament de Canyelles

Tot a punt per a primera Cursa de la Dona de Canyelles. Ajuntament de Canyelles

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Canyelles espera superar les 600 inscripcions en la 1ª Cursa de la Dona, que té lloc aquest diumenge 7 d’abril. Aquest dilluns ja eren 500 les persones inscrites en aquest esdeveniment que té l’objectiu de donar visibilitat a la dona en el món de l’esport i també contribuir a la lluita contra el càncer.

Sota l’eslògan No tot s’acaba aquí, l’Ajuntament de Canyelles, el Grup Dona Voluntariat i el Grup Runners Entrenaments 15 hores han organitzat una cursa de 8 quilòmetres i una caminada de 4 quilòmetres, no competitives. Benito Nogales, regidor d’Esports de l’Ajuntament de Canyelles ha agraït l’alcaldessa Rosa Huguet per donar suport a aquesta iniciativa i també a la bona feina dels voluntaris del Grup Runners i del Grup Dona. És un dia molt important per a Canyelles, un dia important per a les dones i per donar suport a la lluita contra el càncer, ha afegit.

La cursa es fa per l’entorn de Canyelles amb sortida a les 11 hores del matí del 7 d’abril des de la Plaça Francesc Macià. Es tracta d’una activitat no competitiva adreçada a públic de totes les edats. S’han dissenyat dos recorreguts. Un més curt i senzill, de 4 quilòmetres, per als qui vulguin fer-lo caminant. I un segon de 8 quilòmetres pensat per als esportistes més preparats que vulguin córrer. Els dos recorreguts es fan per l’entorn del municipi.

La participació és oberta a tothom ja que la finalitat és obtenir la màxima recaptació que es destinarà a la lluita contra el càncer, a través del Grup Dona Voluntariat. És una cursa no només per a dones, sinó també per a homes, fills i filles, per a les famílies. El nostre objectiu és clar, aconseguir recursos per a la investigació, ha assegurat l’alcaldessa de Canyelles, Rosa Huguet, que ha agraït la participació del voluntariat en la preparació de la cursa  i ha assegurat que el voluntariat de Canyelles és increïble.

El president de la Taula de Governança d’Esports, Jose Serrano, per la seva banda, ha assegurat que l’objectiu és aconseguir els 600 participants i que no és una activitat competitiva sinó que del que es tracta és passar un matí agradable.

Inscripcions

Les inscripcions costen 10 euros i es poden fer ja al web www.weevens.com o bé presencialment al gimnàs municipal. També es podran fer el mateix dia de la cursa, al punt de Sortida, la Plaça Francesc Macià.

Recollida de dorsals i samarretes

La recollida de dorsals i samarretes es pot fer el dia 6 d'abril, de 9h a 20h al gimnàs municipal (Passeig Zona Esportiva s/n. O bé el mateix dia de la cursa a la Plaça Francesc Macià, de 8h a 10:30h

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors per defensar un periodisme més independent, lliure i plural.

Subscriu-te ara!SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local