Un pobre empat que passa factura

Toni Salido i Sergio Alcaraz deixen de ser tècnics del Sitges A, mentre que Alex Villagordo i Joei Portillo del B passen a entrenar al primer equip

Toni Salido i Sergio Alcaraz. Eix

UE Sitges A 1 – CD Morell 1

Empat insuficient del Sitges davant el cuer, el Morell, en un partit estrany amb molt de protagonisme arbitral. Un sitges que tot i jugar des del minut 22 amb un jugador més degut a l’expulsió sorprenent al veure la vermella directa per agafar la pilota amb la ma fora de l’àrea el porter visitant, quan el més normal hagués estat la groga, va sortir més perjudicat que beneficiat, ja que el substitut al no comptar amb porter suplent fou un jugador de camp, el capi Rubén Pérez però compte un ex porter de molta qualitat que havia jugat al Nàstic però que ara actualment ho fa com jugador per tancar la seva faceta futbolística en el Morell, a partir d’aquí l’equip va trobar moltes dificultats per controlar el joc i si li anava com anell al dit a un Morell que va fer lluir en un parell d’ocasions a Lucas Cajes. Quan semblava que anava entrant més en el joc l’equip sitgetà el visitant Miquel Tarandell s’inventava un golarro posant el 0 a 1 i la preocupació a la parròquia sitgetana al minut 54, la situació s’anava posant molt complida tenint més de 12 minuts el partit aturat l’àrbitre, a la vegada que la reacció per part sitgetana generava poc de perill, abans Toni Salido havia ampliat les bandes entrant al terreny de joc Shinnosuke Kawaguchi i Martí Mañé, Alejandro Pascua al 67 empatava en una jugada iniciada per ell mateix, amb més cor que cap la va tenir l’equip però el remat de Josele s’anava al pal, poc més deparava el partit tot i jugar molt minuts amb superioritat, tan sols s’havia sumat un punt a casa amb el cuer, i el pitjor un cop finalitzat el partit  Alejandro Pascua veu la vermella.

UE Sitges A: Lucas Cajes, Victor Lebrero, (Martí Mañé 46) Alvaro Montesinos,(Shinnosuke Kawaguchi 46) Gerard Rovira, Josele, Geri, (Manu Abalos 46) Jota (Saliou 30) Alejandro Pascua VD al 95, Marc Martínez, (Sacris 73) Joan Serra i Carlos Martínez.

En roda de premsa el president Jordi Martínez comunicava el dilluns tarda de comú acord que Toni Salido i Sergio Alcaraz havien deixat de ser tècnics de l’UE Sitges amb la conclusió que era millor per intentar garantir la continuïtat a la Primera Catalana, segons el president havia estat una decisió dura per que tots dos tècnics son homes de club, el debut de Alex Villagordo i Joei Portillo amb el primer equip serà aquest diumenge a partir de les 12 hores al camp del Parc, 11è classificat a la taula i rival directe ja que només te dos punts menys que l’equip sitgetà que es troba a quatre punts dels llocs de descens.