Gimnàstica

1 or i 1 bronze per la Via Olímpica del CG Vilanova

L'equip de Via Olímpica del C. G. Vilanova . Eix

L'equip de Via Olímpica del C. G. Vilanova . Eix

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

El 13 i 14 d'abril es va celebrar a Lleida la 2a. Fase de la Copa Catalana en nivell Via Olímpica. 

El C.G. Vilanova va guanyar 1 Or en V.O 1 i 1 Bronze en V.O 5. dos medalles més que es sumen a les aconseguides durant les 2 primeres fases de classificació al Campionat de Catalunya en les diferents categories, fent pel moment, un total de 27 podis.

En categoria Via Olímpica 1, Leyre Lozano guanya l'Or a la classificació General amb la 1a. posició a Paral·leles i la 3a. a Barra d'equilibri.

En categoria Via Olímpica 2, Ariadna Gol va finalitzar 6a. a la General, sent 2a. a Salt i a Terra. La Neus Massana finalitza 7ena. a la General amb la 4a. plaça a Terra.

En categoria Via Olímpica 3, Ona Pons conclou 4a. a la classificació General i és 3a. a Salt en la classificació per aparells.

En categoria Via Olímpica 4, Gala Martínez finalitza en 5ena. posició a la classificació General.

En categoria Via Olímpica 5, Carlota Moreno, va guanyar el Bronze en la classificació General, aconseguint la 1a. posició a Terra i la Greta Jasanada va concloure en 22a. posició a la General amb la 4a. posició a Paral·leles.

Aquesta setmana comença la 3a. fase en categories Base 1-5 i es disputarà a Gironella.

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors per defensar un periodisme més independent, lliure i plural.

Subscriu-te ara!SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local