Derrota que els deixa tocats a tres punts del descens

L’equip sitgetà que dominava per un 0 a 2 al primers 25 minuts de partit, li acaben remuntant els locals fent el darrer al 92

UD Parc 3 – UE Sitges A 2

Ni amb nou tècnic a la banqueta aquest Sitges s’empotava els punts en joc a camp contrari, Alex Villagordo i Joey Portillo en el seu debut amb l’equip patien la pitjor cara, la de la derrota, un cop dur poc entendible degut a que l’equip sitgetà dominava al minut 24 per un 0 a 2, amb gols de Saliou, registrant uns molt bons minuts generant molt bones ocasions, fins i tot van poder anar al descans amb una renda d’un gol a tres si hagués estat encertat Geri. Un cop més l’equip no va saber finiquitar el partit, així com el gol del Parc escurçant diferències al 29 pesava com una llosa i els feia molt de mal a la segona meitat, a la vegada que un cop més el futbol no va ser just amb un del més destacats, en aquest cas el porter del Sitges Miquel Mata sortint retratat en la jugada que li donava el triomf als locals al 92.

D’aquesta manera i rascant dos punts del 18 disputats a camp contrari l’equip s’ha complicat i molt la permanència que passa per guanyar com a mínim les tres finals que li queden per jugar al Municipal d’Aiguadolç, el Sant Ildefons, Tortosa Ebre i Canonja, sumant 42 punts, si no és així pintaran bastos...

El partit

Amb dos clares ocasions en els primers vuit minuts, una de Geri i un altre a boca de canó de Saliou, els d’Alex Villagordo iniciaven de la millor manera l’encontre arribant el primer xut local al minut 13, i cinc minuts més tard un remat del Parc ho aturava molt segur Miquel Mata, al 18 un xut ras amb molta intenció de Saliou sorprèn al porter local entrant la pilota, el 0 a 1, de nou Saliou quatre minuts més tard rematava una pilota solta fent el 0 a 2, en una primera mitja hora de bon joc del Sitges, una errada al mig del camp al 29 generava una superioritat que el jugador del Parc, Ander, no desaprofita posant el 1 a 2, el Sitges però va tenir el tercer en les botes de Geri al 42 sol davant del porter, però dubtava donant temps al defensor del Parc a refusar el perill.

A la represa la decoració es gira com un mitjó, els locals donaven un pas endavant generant arribades amb molt de perill molt ben solucionades per un Miquel Mata molt segur al 52, després d’un servei de corner el jugador local Eduard tot sol com un mussol de cap empatava posant la por al cos a la parròquia sitgetana, els restants minuts van tenir de tot, un Saliou que ho buscava i de que manera amb la sensació que fins i tot li van fer un penal que l’àrbitre s’ho empassava, Alex Villagordo buscava frescor amb el canvis, donant minuts als dos jugadors del B, Javi Aroca i Gerard Fernàndez, sortint al 61, al 92 però arribava la jugada que sentenciava a l’equip sitgetà, una pilota que cau a l’àrea de Mata ell refusava amb la poca fortuna que toca en el cos del jugador que la lluita li queda solta i el seu remat donava el triomf al seu equip i la decepció a un Sitges que veu com li remunten el partit.

UE Sitges: Miquel Mata, Victor Lebrero, Gerard Rovira, Josele, (Javi Aroca 61) Javi Lara, (Sacris 63) Geri, (Manu Abalos 77) Saliou, Martí Mañé (Álvaro Montesinos 77) Marc Martínez, Joan Serra, (Gerard Fernàndez 61) i Carlos Martínez.

Aquest dissabte l’equip sitgetà te l’obligació de guanyar davant el tercer classificat, el Sant Ildefons, en una jornada clau pels d’Alex Villagordo, la primera final de les quatre que li resten per jugar, una derrota els penalitzaria molt, l’hora d’inici les 17’30 hores.