Futbol 7

El Nova aixeca el cap a la lliga tard

Una setmana més el nostre equip afrontava un matx amb la possibilitat d’esgarrapar algun punt però amb només un home a la banqueta a causa de les moltes lesions.

El CE. Nova Olivella Ferdolç s’enfrontava al Garraf-on CF, Annex.4, 22.30h, que venia des del minut 1 en “modo Off”. El Nova va sortir a emportar-se el partit, dominant la pilota i el joc. Ja en els primers minuts Adri posava per davant a un Nova irreconeixible i es posava amb un 2 a 0. Poc després; Xavi, s’afegia a la festa amb un nou gol, 3 a 0.

Abans del descans, el Garraf-on, gràcies a un penal, molt rigorós retallava avantatge amb el 3 a 1. Un Garraf-on, en una segona part, on va perdre el rumb amb moltes situacions al límit, anti-esportives, feia que retalles l’avantatge dels olivellencs amb un 3 a 2. Però a poc del final, quan lo normal al Nova era en altres partits perdre el nord, els homes de Dani amb jugada del jove trident ofensiu va fer que un rebot al pal caigués als peus de Toni que sentenciava amb el 4 a 2 definitiu, amb una victòria importantíssima.