L’AB Vendrell segueix viu, després de derrotar dissabte al Sedis, malgrat perdre diumenge a Lleida

El sènior femení aconsegueix la victòria en un partit sense res en joc

Eix

Eix

SEGONA CATALANA

Jugat Dissabte

AB VENDRELL 71 - AE SEDIS 56

L’AB Vendrell, segueix, viu, en la lluita per mantenir la categoria, al superar dissabte passat, per 71-56, al Sedis, en partit avançat, de la darrera jornada de lliga. Els taronges van encadenar, la tercera victòria consecutiva, en un final de temporada, on els de Rubén Hernández,estan jugant, el seu millor bàsquet, en un partit que van dominar, tot i la baixa d’Eric Rosell, a partir del segon quart i van saber gestionar, l'avantatge adquirida, per lligar, un triomf, què, els permet, seguir aspirant a la salvació. El matx va començar amb un joc trepidant, tres triples visitants, posaven el 9-11, als 6’ de joc, després, que Carlos Harster, n’anotés un pels locals, Ivan Garcia, encistellava, un altre, que, deixava, el 14-11, en un primer quart, que, es tancava, amb un 14-15, que reflexava, la igualtat que hi havia damunt la pista.

El segon període, va començar amb un Joan Solé, dominador, el pivot, taronja, anotava, set punts consecutius, que estiraven, el resultat fins un 21-15, en uns minuts, on la defensa del Vendrell, ofegava, l’atac del Sedis. Un segon quart, on els locals, van dominar i només van permetre, anotar vuit punts al seu rival, amb un triple final de Clifford smith, que, deixava, un 31-23, a l’arribar al descans. Després del pas per vestidors, els visitants, van collar en defensa, encara, què, novament, dos triples de Harster i Jordi Solé, mantenien, 39-30, el coixí de punts, amb un conjunt taronja, que va oferir, els seus millors minuts, amb ràpides transicions, que, posaven el 47-32, a tres minuts, de tancar, aquest tercer quart. Al qual s’arribava a la seva fi, amb un 54-42, que, deixava, bones vibracions, de cara al període definitiu. Un últim quart, on els vendrellencs, van saber gestionar, l’avantatge adquirida, replicant, les escomeses del rival, què, amb dos triples consecutius, s’acostava, amb el 62-52, a tres minuts i mig, de la fi. Una cistella de Joan Solé i dos tirs lliures de Garcia, segellaven, la victòria, amb el 66-52, a minut i mig, de la botzina final.

Gran resultat dels del Vendrell, que, dissabte, tenen, una final a la pista del Teresianes, de l’ex-tècnic, Manel Espallargas, on hauran de guanyar i recuperar, l’average, de set punts, si volen, arribar, a la darrera, jornada de lliga, amb opcions de permanència.

Pel Vendrell van jugar: Joan Solé (13), Smith (12), Harster (11), Garcia (12), Boada (2), Nieto (6), Jané (1), Rodríguez (4) i Jordi Solé (10). 17/24 tirs lliures, 18 cistelles de dos punts, 6 triples convertits.

Parcials: 14-15, 17-8 (31-23), 23-19 (54-42); 17-14 (71-56).

Jugat Diumenge

FORÇA LLEIDA 84 - AB VENDRELL 49

Diumenge, els vendrellencs, es desplaçaven a Lleida, per enfrontar-se, al Força Lleida, el tercer classificat, què, s’està jugant, l’ascens de categoria i que porta, ni més ni menys, que divuit jornades consecutives sense conèixer la derrota. Un Vendrell, plagat de baixes, Jordi Solé, Carlos Harster i Eric Rosell, no eren de la partida, que, disputava, el segon partit en 24 hores, i que, cedia per un resultat de 84-49, després, d’un fatídic tercer quart, que els locals, decantaven al seu favor i que va deixar, sense opcions als visitants, que van comptar, amb l’ajuda, dels júniors Jordi Jané i David Rodríguez.

El partit començava molt igualat, amb intercanvi de cistelles, i un triple de Clifford Smith, que, posava el 8-7, als tres minuts de joc; els locals, estiraven, el marcador,14-7, fruit, de ràpides transicions, fins, què, un triple, d’Ivan Garcia, deixava, el 16-12, amb el qual s’arribava al final del primer quart. En el segon període, els taronges van competir, a un gran nivell, davant l’arsenal dels locals, amb una defensa intensa i l’encert des de l’exterior, triple de Jordi Nieto, per deixar un 22-19, un altre, d’Adrià Boada, els acostava, fins, un mínim, 25-24, i Clifford Smith, en feia un de més, per donar, un 31-27, els locals, en la darrera acció, de la primera part, n’anotaven, un, que, marcava, el 36-29, del descans, després, d’un segon quart, competit, que va deixar, un parcial, de 20-17, que mantenia, els del Vendrell, dins el partit.

Al tornar de vestidors, el partit va canviar de dinàmica, totalment, el Força Lleida, va sortir amb una marxa més, collant en defensa i generant en atac, davant un conjunt visitant, mermat físicament, sense rotació, que, veia, com el seu rival, li clavava un parcial de sortida de 18-2, que dinamitava, el resultat, 54-31; un parcial, de 2-10, amb triples d’Smith i Jané, paraven, el cop dels del Segrià, 56-41, en un tercer quart, que, es tancava, amb un 61-41, al lluminós, que posava, coll amunt, el matx. L’últim període, es va iniciar, amb dos triples locals, que, sentenciaven, el resultat, 69-41, en uns darrers minuts, que van ser de tràmit, amb un Vendrell, que no va deixar de lluitar, malgrat, el resultat.

Pel Vendrell van jugar: Joan Solé (11), Smith (11), Garcia (8), Boada (5), Andreu Rodríguez (24), Nieto (3), Jané (5) i David Rodríguez (2).3/4 tirs lliures, 11 cistelles de dos punts, 8 triples convertits.

Parcials: 16-12, 20-17 (36-29), 25-12 (61-41), 23-8 (84-49).

PRIMERA CATALANA FEMENINA

AB VENDRELL 38 - CB ROSER B 34

Partit entre equips descendits, i sense res en joc, el que es va disputar, el passat dissabte, al pavelló de Coma-ruga i que es van emportar, les vendrellenques, per un pobre 38-34, davant el Roser B, el cuer, de la classificació, juntament amb el Sant Joan Despí. Va ser un partit, travat, amb moltes errades, què, les locals, van saber gestionar millor, guiades, per una Mariona Rovira, què, es va mostrar molt encertada, de cara a cistella i que en un partit amb pocs punts, va ser determinant. Les errades en els tirs lliures, de les taronges, amb un 11/21 i el 12% en el llançament de tres punts, va donar vida a un conjunt visitant, que no es va desenganxar, en el marcador, fins al darrer minut.

Un encontre que començava amb un alt ritme de joc, per part dels dos equips, Gemma Miralles anotava un triple, per les del Vendrell i Arlet Aranega, per les visitants, en uns primers cinc minuts, que deixaven un 10-10, al lluminós; a partir d’aquí, els dos conjunts van deixar de veure cistella, el joc es va travar i les errades van ser uns constant, només un tir lliure anotat per Paula Peregrín, va ser la producció, en els següents cins minuts, d’un primer quart, que es tancava, amb un 11-10, al marcador. En el segon període, un triple del Roser, les posava al davant, 13-15, dos triples de les locals, Marta Casañas i Natàlia Cifuentes, tornava la iniciativa a les taronges, que, marxaven, al descans, amb un 21-20, favorable, després, d’un parcial de 10-10, en aquest segon quart. A la represa, el joc va decaure, després, de l’empat 22-22, les del Vendrell, amb una defensa més intensa, van deixar set minuts, sense anotar al seu rival, amb una Mariona Rovira que començava a veure cistella, parcial, de 8-0 i el resultat que s’estirava fins el 30-22, per donar pas, al 30-26, del final d’aquest tercer quart.

Els darrers deu minuts van ser molt travats, en els primers set minuts, de l’últim període, el parcial va ser de 2-2, 32-28, les errades eren constants i malgrat, que les vendrellenques, no trobaven cistella, les de Barcelona, tampoc, en un final de partit igualat. S’entrava, doncs, en l’últim minut, amb un 36-34, després d’una cistella de les visitants, on dos tirs lliures, anotats per Rovira, van servir, per certificar, la victòria, de les de Coma-ruga. El proper diumenge, les taronges, rebran la visita dels Lluïsos de Gràcia, segon classificat, què, s’està jugant l’ascens de categoria, en el que serà, l’últim partit al pavelló de Coma-ruga, per les d’Eric Blay.

Pel Vendrell van jugar: Pous (5), Miralles (3), Elias (6), Casañas (6), Rovira (13), Rigal, Cifuentes (3), Cabrera i Peregrín (2). 11/21 tirs lliures, 9/38 tirs de dos punts, 3/25 triples.

Parcials: 11-10, 10-10 (21-20), 9-6 (30-26), 8-8 (38-34).