Gimnàstica

El C.G. Vilanova aconsegueix 2 plates i 1 bronze a la Copa Catalana!

Els dies 27 i 28 d'abril, Hostalets de Balenyà va ser l'escenari de la 3a Fase de la Copa Catalana GAM i Base 6-9 GAF

Laia I Natasha Base 9. Eix

L'equip femení del CG Vilanova va brillar aconseguint 2 plates i 1 bronze que se sumen als podis aconseguits fins ara, arribant a un total de 35 medalles en el que portem de temporada.

Categoria Base 9: L'equip format per Laia Mallén, Natasha Craven, Adriana Genís i Lucia Cortés va finalitzar en una merescuda 4a posició per equips.

A títol individual, Laia Mallén va brillar amb una plata a la classificació general i un 2n lloc a la classificació per aparells en barra d'equilibri. Per la seva banda, Natasha Craven va aconseguir un bronze a la general i una 3a posició a les paral·leles per aparells.

Categoria Base 8P: Diana Ruíz va destacar amb una 5a posició a barra.

Categoria Base 7: Sabrina Royo va sumar una plata a la classificació general i un 3r lloc a paral·leles per aparells.

Categoria Base 6G: Jana Bieto va competir amb gran esforç en aquesta categoria.

Categoria GAM: Malgrat algunes baixes per lesió, els gimnastes masculins del CG Vilanova van demostrar el seu talent:

Promoció 5: Martí Gelida va aconseguir un primer lloc a paral·leles i un 3r a poltre amb arcs a la classificació per aparells, a més d'un 8è lloc a barra fixa. Rubén Pecellin va destacar amb un 8è lloc a barra fixa.

Promoció 2: Adrián Acero va aconseguir un 8è lloc a salt i anelles a la classificació per aparells.

Via Olímpica 8: Oriol Garcia va finalitzar 7è a la general, 4rt a salt i 5è a terra i barra fixa.

Amb la 3a Fase en categories Via Olímpica GAF pendent, els gimnastes del CG Vilanova ja estan preparats per lluitar per la classificació al Campionat de Catalunya 2024.

Enhorabona a tots els participants per la seva gran actuació!