Remontada èpica i tercer lloc assegurat

Plantilla de l'UE Sitges B. Eix

UE Sitges B 5 - Can Cartró 2

L'equip de l'UE Sitges ha aconseguit un meritori tercer lloc a la penúltima jornada del Campionat després de remuntar un 1-2 en contra al Can Cartró al Municipal d'Aiguadolc.

El partit va començar amb un gol d'Alex Casañola al minut 11 que posava en avantatge els locals. No obstant això, el Can Cartró va reaccionar amb força i va aconseguir donar la volta al marcador en 18 minuts, deixant l'equip de Raúl Aroca en una situació complicada.

Conscient de la importància del partit, el Sitges va sortir amb molta determinació a la segona part. Josep va marcar l'empat al minut 63 i va obrir la porta a la remuntada. A continuació, Alex Casañola, Gerard Fernández i Javi Aroca van marcar tres gols més en els darrers 10 minuts del partit, assegurant la victòria i el tercer lloc a la classificació.

Aquest resultat significa que l'UE Sitges repetirà el tercer lloc de la temporada passada, un fet que demostra la regularitat i la competitivitat de l'equip. Tot i no haver aconseguit la victòria en tots els partits, amb només dues derrotes a fora (Piera i Torrellenc) i una a casa (Ribes), l'equip ha demostrat un gran potencial al llarg del campionat.

UE Sitges: Jarek, Carles Arrive, Max Gili, (Josep 57), Alex Rodríguez, Pau Junyent, Marc Silva, (Gerard Fernàndez 57), Martí Jornet, Alex Casañola, Hugo Pavia, (Iker Bonell), Alex López i Javi Aroca.