Garraf Sport A.I.E

L'Ajuntament de Vilanova exigeix inversions urgents a les instal·lacions del Parc del Garraf i l'Esportiu La Piscina

L'Ajuntament ha elaborat un diagnòstic tècnic que recull les inversions considerades molt urgents, com la reparació del sistema de control de temperatura de l'Esportiu La Piscina o la instal·lació de làmpades d'esterilització per a totes les piscines

L'Ajuntament de Vilanova exigeix inversions urgents a les instal·lacions del Parc del Garraf i l'Esportiu La Piscina. Ajuntament de Vilanova

L'Ajuntament de Vilanova exigeix inversions urgents a les instal·lacions del Parc del Garraf i l'Esportiu La Piscina. Ajuntament de Vilanova

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

L'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú ha requerit a Garraf Sport A.I.E., empresa concessionària de l'Esportiu La Piscina i el Parc Esportiu del Garraf, a realitzar inversions urgents per a garantir el correcte funcionament de les dues instal·lacions. La decisió es pren davant les reiterades queixes dels usuaris per deficiències en el manteniment de les piscines i d'altres espais.

L'Ajuntament ha elaborat un diagnòstic tècnic que recull les inversions considerades molt urgents, com la reparació del sistema de control de temperatura de l'Esportiu La Piscina o la instal·lació de làmpades d'esterilització per a totes les piscines. A més, es contempla la compra d'una nova deshumificadora, dues refredadores i la instal·lació d'una línia de vida a la coberta del Parc del Garraf.

Un calendari amb terminis concrets

El consistori ha establert un calendari per a l'execució de les inversions, amb un pressupost aproximat d'entre 150.000 i 300.000 euros. El termini màxim per a la resolució de les incidències oscil·la entre el 21 de juny i el 30 d'agost, depenent de la complexitat de cada actuació.

El regidor d'Esports, Miguel Ángel Iglesias, ha explicat que l'Ajuntament s'ha vist obligat a prendre aquesta decisió "davant la manca de resposta per part de l'empresa concessionària i l'empitjorament de la situació en els darrers dies". Iglesias ha reclamat a Garraf Sport A.I.E. que assumeixi les seves responsabilitats i realitzi les inversions necessàries per a garantir un bon servei als usuaris i al personal de les instal·lacions.

La Regidoria d'Esports realitzarà un seguiment exhaustiu dels processos de manteniment i obres per a assegurar el seu bon desenvolupament. A més, es continuaran realitzant anàlisis de l'aigua de les piscines per a garantir la seva qualitat i seguretat.

L'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú reitera el seu compromís amb la prestació d'un servei públic de qualitat i amb la satisfacció dels usuaris de les instal·lacions esportives municipals. En aquest sentit, es continuarà treballant per a garantir el bon funcionament de l'Esportiu La Piscina i el Parc Esportiu del Garraf.

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors per defensar un periodisme més independent, lliure i plural.

Subscriu-te ara!SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local