FUTBOL

Complicada visita a Sant Adrià

Jordi Martinez 09-11-2005 21:36 Lectures 163

Arxivat a:

El partit d’aquest cap de setmana torna a ser important pel CFVilanova degut a l’empat aconseguit contra el Palamós. Si això li sumem que visitem el camp d’un equip dissenyat per pujar i amb jugadors mundialistes sub20, farà que a priori es vegi un bon i complicat partit per part de l’espanyol B i el Vilanova.

L’Espanyol B ha començat la temporada un pèl irregular donat el seu enorme potencial tant econòmic com esportiu. Tres primers partits amb dos empats amb castelldefels i Peralada i una derrota al camp del Cornellà, i dues derrotes sorprenents al camp del Palafrugell i una altra contra el Barça C feien pensar que aquest filial espanyolista no seria tant fort com a priori semblava, però que mica en mica es va situant al lloc que li pertoca.

El filial de l’Espanyol va perdre la categoría la temporada anterior d’una manera força rocambolesca al haver-hi un empat en les últimes posicions en el qual no es depenia del resultat que fessis sino també dels rivals. Una derrota al camp del Girona combinat amb altres resultat, condemnaven a tots dos equips al descens (el Girona havent guanyat també baixava) i a disputar la temporada seguent a tercera. A les seves files compta amb jugadors amb minuts a Primera i en el darrer Mundial sub 20 d’Alemanya com Biel Ribas, Robusté, Marc Pedraza i altres a destacar com Joan Tomàs, Bussy o Yagüe.

El club posa a disposició de tota la gent que així ho desitgi un bus amb el qual poder-se desplaçar a Sant Adrià. Dintre de la mateixa oferta hi va inclosa la entrada per presenciar el partit. El cost total és de 15 euros i es pot passar a retirar tiquet al local social del club al carrer Jardí número 11 .


ENQUESTA WEB

Si no han d'estudiar, ni treballar, ni fer la neteja obligada, ni el temps acompanya per sortir al carrer, ni el "no fer res" és una opció, què t'agrada fer a casa quan tens una estona per a tu?

Quan tens temps lliure a casa, quina és l'activitat de lleure que prefereixes fer?

Llegir
Veure la TV
Cuinar
Fer manualitats
Escriure
Meditar
Jugar
Altres