FUTBOL

Complicada visita a Sant Adrià

Jordi Martinez 09-11-2005 21:36 Lectures 179

Arxivat a:

El partit d’aquest cap de setmana torna a ser important pel CFVilanova degut a l’empat aconseguit contra el Palamós. Si això li sumem que visitem el camp d’un equip dissenyat per pujar i amb jugadors mundialistes sub20, farà que a priori es vegi un bon i complicat partit per part de l’espanyol B i el Vilanova.

L’Espanyol B ha començat la temporada un pèl irregular donat el seu enorme potencial tant econòmic com esportiu. Tres primers partits amb dos empats amb castelldefels i Peralada i una derrota al camp del Cornellà, i dues derrotes sorprenents al camp del Palafrugell i una altra contra el Barça C feien pensar que aquest filial espanyolista no seria tant fort com a priori semblava, però que mica en mica es va situant al lloc que li pertoca.

El filial de l’Espanyol va perdre la categoría la temporada anterior d’una manera força rocambolesca al haver-hi un empat en les últimes posicions en el qual no es depenia del resultat que fessis sino també dels rivals. Una derrota al camp del Girona combinat amb altres resultat, condemnaven a tots dos equips al descens (el Girona havent guanyat també baixava) i a disputar la temporada seguent a tercera. A les seves files compta amb jugadors amb minuts a Primera i en el darrer Mundial sub 20 d’Alemanya com Biel Ribas, Robusté, Marc Pedraza i altres a destacar com Joan Tomàs, Bussy o Yagüe.

El club posa a disposició de tota la gent que així ho desitgi un bus amb el qual poder-se desplaçar a Sant Adrià. Dintre de la mateixa oferta hi va inclosa la entrada per presenciar el partit. El cost total és de 15 euros i es pot passar a retirar tiquet al local social del club al carrer Jardí número 11 .


ENQUESTA WEB

La pandèmia ens obliga a estar tancats a casa, que és la millor manera de frenar els contagis. Després de dues setmanes de confinament, ens agrada pensar en allò que farem quan això s'acabi.

Què és el primer que faràs quan s'aixequi el confinament?

Anar a veure la família
Quedar amb els amics
Sortir a fer esport
Anar a la perruqueria
Organitzar una festa
Passejar per la natura
Crec que em costarà tornar a la rutina
Altres