BASQUET

El femení del CB Cubelles punxa en el derbi comarcal

Les cubellenques queien per 47-41 davant del CEVG 2

El senior femení del CB Cubelles no ha tingut una tornada a la feina gaire encertada, ja que les cubellenques punxaven al pavelló nou davant del CEVG 2 per un ajustat 47-41.

Les blaves, que estrenaven el 2006 amb Xavi Sánchez com a nou entrenador, topaven amb unes vilanovines molt encertades, amb un fort joc interior que els posava moltes traves. D’aquesta manera, el primer parcial es resolia per 17-6. Tot i això, durant el segon temps el Cubelles intensificava la defensa, de manera que complicava el joc local i aconseguia marxar al descans retallant tímidament el resultat a 27-18.

La feina feta va quedar en un no res a la represa, ja que les de Xavi Sánchez van quedar en segon terme davant d’un CEVG que es creixia i imposava un fort parcial de 14-5 (41-23 en el lluminós).

El Cubelles no estava disposat a llençar la tovallola i així ho va demostrar a l’inici del darrer quart. Les blaves demostraven un gran joc ofensiu que els permetia realitzar un parcial de 0-12 que retallava el resultat a 41-35 a manca de cinc minuts pel final. El partit estava totalment obert, però petites errades en atac, afegides a diverses decisions arbitrals allunyaven de nou la victòria per a les de Sánchez. Tot i això, un triple de Gemma sobre la botzina maquillava el resultat i el matx es resolia per un ajustat 47-41.

CB Cubelles: Esther (2), Anna, Irene (12), Pagès 6), Rebe (10), Núria, Cruz, Bea, Gemma (5), Laura (6), Merry, Cris.

Aquest dissabte el conjunt cubellenc rep la visita del CB Corbera (16.00h).