BASQUET

El CB Cubelles supera amb comoditat al CB Abrera

Els blaus es van desfer d'un nou rival, en aquesta ocasió per 93-53

El primer equip del CB Cubelles no va tenir cap mena de complicació per a sumar una nova victòria en la darrera jornada, on van rebre al visita del CB Abrera i es van imposar còmodament per 93-53.

L’equip dirigit per Villanueva i Butí saltava a la pista amb una intensa defensa que no deixava respirar als visitants, de manera que els blaus s’imposaven clarament al llarg del primer període amb un resultat de 28-9. Al segon temps, l’Abrera entrava tímidament en el partit però els cubellencs mantenien l’avantatge aconseguit durant el primer quart i marxaven al descans amb un favorable 47-26.

A la represa, els blaus mostraven un ràpid joc ofensiu que els permetia incrementar la diferència en el lluminós, mentre que l’Abrera s’encongia sense trobar el camí cap a cistella. D’aquesta manera, el matx entrava al darrer període amb un resultat de 73-38, per a jugar deu últims minuts que es convertien en un pur tràmit, on l’encert des de la línia de triple permetia al Cubelles incrementar la diferència i sumar un nou triomf per 93-53.

CB Cubelles: Pepe, Rubén (15), Lluís (10), Albert (8), Jordi (12), Salva (13), Ramon (5), Papa (11), Champi (4), Cape (4), Isma (11).

Aquesta setmana el conjunt blau finalitza la primera volta de la lliga a la pista del CB Papiol, dissabte a les 19.30h.