BASQUET

El femení del Cubelles supera al Corbera amb un ajustat 43-38

Les locals sumen una important victòria en l'inici d'una nova etapa per a l'equip

Les jugadores de Xavi Sànchez van superar dissabte al CB Corbera per un ajustat 43-38.

L’inici del partit va mostrar un fort joc defensiu per part de les locals, que no reflectien la mateixa intensitat en atac, ja que el primer temps es resolia amb un minso 4-5. Al llarg del segon període, el joc seguia la mateixa dinàmica del quart anterior, però les locals aconseguien capgirar el marcador i marxaven al descans amb un favorable 17-16.

A la represa, les blaves ampliaven tímidament la diferència i aconseguien situar-se 29-22. Tot i això, el Corbera retallava en el marcador i modificava el resultat a 29-25 al final del període. El matx restava totalment obert, i el Corbera no estava disposat a tirar la tovallola. D’aquesta manera, els deu darrers minuts van estar marcats per una ajustada diferència en el lluminós, que finalment va ser favorable al Cubelles per 43-38.

CB Cubelles: Esther, Merry (2), Anna, Irene (27), Cris, Pagès (2), Rebe (4), Núria (5), Bea (3), Gemma, Laura, Cruz.

Aquest dissabte, les de Xavi Sánchez es desplaçaran a la pista del Sant Miquel Arcàngel de Molins de Rei (19.00h).