tennis taula

tennis taula. Doble victòria del Vilanova B per ficar-se en la lluita

campanada del filial a Sant Quintí mediona

Jordi Cepero tres punts en un cap de setmana

El Vilanova ha tingut un cap de setmana excelent amb dues victòries molt convincents que el posen altre cop en la lluita. Recordem que per la restructuració de la categoria els dos primers van a la superdivisió catalana de nova creació i nomes el tercer quart i cinquè es mantenen en la que es dirà lliga d’honor catalana. Doncs bè ara el Vilanova és sisè despres de guanyar al Jardi a casa seva per 0-4 i a la Bisbal d’Empordà a Vilanova per 4-2.
El partit de Divendres va ser extraordinari, d’aquells dies en que tot surt de cara. Començava Adrià Baltanàs contra el millor del locals Ramon. El guanyava per 3-0 amb molta seguretat en els punts importants i amb molt bons serveis. Jordi Cepero treia el seu partit contra Ramirez per 3-1. Si bè el primer onze començava molt fred aconseguia entrar molt mès en joc en els altres tres amb bones entrades de dreta i fent mal amb el servei. Albert Soler començava a sentenciar el partit davnt Llobet al que gunayava per 3-1. Ni els intents de llobet per trencar la concentració de Soler podien amb el joc molt consistent del vilanoví.
El dobles Baltanàs-Soler tambè s’imposaria per 3-0 sobre llobet/ramon. Per avantatges els dos primers sets, on altre cop els del Garraf demostraven templança en els punts importants i amb comoditat en el tercer amb un rival ja molt tocat. En definitiva una campanada en tota regla.
Diumenge amb treball al Vilanova aconseguia la tercera victòria seguida de la lliga en aquesta segona volta. Començava Adrià Baltanàs que tot i començar el primer set 11-1 sobre Ribas no podia mantenir el mateix ritme i perdia els altres tres. Salva Milà començava el partit al inrevès perdent el primer set contra Fontanet i entonant-se en els altres tres. jordi Cepero avançava al del Garraf per 2-1 al marcador despres de guanyar 3-0 a Sallleras. El dobles molt igualat seria pels de l’empordà Ribas/fontanet per 2-3 enfront Adrià i Salva. Planava doncs la incertesa a la sala, però apareixia el millor Adrià Baltanàs per guanyar 3-0 a Fontanet i desprès rematava Jordi Cepero en un partit guanyat en avantatges al cinquè set per 14-12 contra el millor dels visitants, Ribas. El Vilanova ara es sisè a una plaça de la salvació i a mès guanya l’average a dos rivals, fet que pot ser important.