Derrota del JFA del CEB Samà davant l'Almeda per 57 a 65

JFA 57 – Toyota Almeda 65

Després de l’important victòria contra el CN Terrassa, el JFA s’enfrontava a un dels equips més forts de la competició, l’Almeda de Cornellà. L’inici de partit ja va deixar entreveure que seria un partit de molta intensitat. Els primers 5 minuts va haver un intercanvi de cistelles i moltes errades ofensives per part dels dos equips. Tot i així, les de Cornellà a partir del minut 6 fins al final van endosar un parcial de 3 a 10 , tancant les samistes el primer quart amb un desaventatge de 5 punts.

El segon període el partit es va convertir en un bon espectacle de basquetbol. 48 punts entre el dos equips, contraatacs visitants i tirs lliure locals van predominar aquest quart, que en el minut vuit i mig dominava el Toyota per 10 punts de diferència, però 7 punts consecutius d’una encertadíssima Lara va ajustar el marcador, arribant a la mitja part amb un ajustat 38-39.

En la represa desconcert increíble del JFA , on les errades de concentració es van sumar de tal manera que van estar sis minuts sense anotar. D’aquesta manera, les taronges , un cop més guanyaven un avantatge de 11 punts, que les samistes van ratallar en part gràcies a un esprint final.

En l’últim quart, tot i lluitar fins al final, les visitants van saber controlar i administrar la diferència, i d’aquesta manera emportar-se la victòria.

Cal destacar l’aportació ofensiva un cop més de Lara i Marta, amb l’ajuda de Sandra i Berta i el gran treball defensiu de Miriam, sobretot en l’aspecte rebotejador.

Aquesta setmana el JFA perpara una excursió per anar a jugar contra el Sedis de la Seu d’Urgell.

Parcials: 1/ 12-17, 2/26-22, 3/ 8-13, 4/ 11-13
Punts: Este 6, Lara 13, Sandra 12, Meri 0, Berta 10, Carol 3, Miriam 2, Marta 9, Maria 2

MFB 68 - SAFA Sant Andreu 40

El mini femení B del Samà es va endosar una victòria més, aquest cop davant el Safa Sant Andreu.1r partit de la segona volta, del qual cal destacar la poca intensitat que es va viure, tant dins com fora de la pista, ja que la diferència entre el nivell del joc dels dos equips és gran i les samistes venien de guanyar al SAFA en la 1ª volta de 50 punts. Per tant, molta confiança per part de les vilanovines que es va reflexar amb un matx igualadíssim en els 3 primers període. A partir del 4t període, un canvi en l'actitud, sobretot defensiva, i en l'augment d'intensitat en general van fer que, finalment, es reflexés un 68-40 al marcador a favor de les locals. Tot i guanyar, les petites del Samà saben que aquest partit es podria haver guanyat de molt més, però ara el que cal és mirar cap endavant i seguir treballant com ho porten fent aquesta 2ª fase. Destacar el treball en aquest partit de Anna Palacios, Anna Carbonell i Judith Adiego.

CB Gavà 62
PIMB 60

Derrota a la pròrroga després d'un partit molt igualat. Vam tenir una última opció d'empatar però no vam aconseguir fer un bon tir.

El partit va començar amb un parcial favorable de 5-15 que l'equip local va anar retallant als dos quarts següents. La segona meitat va ser molt igualada amb advantatges pels dos equips de dos punts.