futbol

Partidàs per un play off

Jordi Martinez 08-04-2006 10:28 Lectures 247

Arxivat a:

El vilanova juga tres punts molt importants aquest diumenge en la visita al camp dels Alumnes Obrers del líder, l'Espanyol B. Sumar els tres punts es de vital importància si es vol obrir encara més un coixi de punt vers un Manresa que amb un partit menys no afluixa, i mes tenint en compte que la jornada passada nomes es va aconseguir un punt al camp del cuer, el palamos, per empatar a 2.

Observant els resultats del vilanova amb els equips que té per sobre de la taula classificatòria, tots son favorables al Vilanova ja que ha guanyat a Girona i Gavà. En el partit s'haurà de sortir concentrat per evitar que els pericos puguin "volar" al seu gust amb la pilota controlada ja que són perillosos en velocitat. En el partit disputat a la primera el resultat va ser de 2-1 a favor dels pericos. En aquell partit el vilanova va sortir en una primera part molt fluixa i aixo va fer que els espanyolistes triangulessin be i trobessin porteria facilment, obtenint els dos gols.


ENQUESTA WEB

Davant de l'augment del risc de rebrot i dels positius, el Govern admet que treballen en noves restriccions que podrien passar per un confinament de cap de setmana o un confinament domiciliari durant 15 dies

Creus que és necessari un nou confinament domiciliari per controlar la pandèmia?


No