BÀSQUET

Un Cubelles 2 en quadre planta cara al Montpedrós B

Els jugadors de Rafa Hernàndez van dominar el resultat fins als darrers minuts

El sènior 2 del CB Cubelles va perdre per 76 a 60 a camp del Montpedrós en un intens duel que va decidir-se al darrer quart. Els cubellencs, que van presentar-se amb tan sols sis homes al desplaçament, van aguantar el resultat fins al minut 8 del darrer quart quan el desgast físic i l’eliminació per personals de Moragas i Palau va decantar la balança del cantó local.

El Cubelles va sortir a fer el seu partit, jugant a un ritme lent i estàtic que encadenat a un gran encert en el llançament exterior el va deixar per davant al marcador un cop finalitzat el primer període (12-19). El Montpedrós no va saber imposar un ritme de joc més elevat i en cap moment es va trobar còmode amb la defensa zonal plantejada pels cubellencs. Al segon quart es va mantenir la mateixa dinàmica, un joc sense pressa dels del Garraf i una defensa que no prenia riscos per l’escassa banqueta de què disposava. Un llançament de Carlitos desfeia l’empat i col·locava al Cubelles dos punts per damunt quan l’àrbitre va xiular la mitja part.

A la represa, un parcial de 10 a 4 posava per davant al marcador al conjunt local, però el Cubelles se’n va refer i va arribar al final del tercer quart tan sols 4 punts de diferència al marcador.

El darrer quart va existir fins al minut 8 que el Cubelles aguantava una diferència de sis punts al marcador (66-60). A partir de llavors, arran de l’expulsió primer del màxim anotador Moragas (17 punts) i després de Pocho, va deixar els del Garraf amb tan sols quatre jugadors en pista i l’equip local ho va aprofitar per sentenciar amb un parcial de 10-0 a base de contracops i pèrdues de pilotes dels visitants.
Malgrat la derrota, els jugadors del Cubelles van marxar satisfets del treball realitzat ja que van plantar cara al quart classificat de la competició amb tan sols sis homes. Només la fatiga i les personals van separar al sènior 2 de la victòria.

Ara el Cubelles tindrà força temps per recuperar-se ja que la propera setmana els toca jornada de descans.