BASQUET

El júnior del Samà s’acomiada de la preferent amb una nova derrota

JFA 57 – CB VALLS 66

Laura Casals 16-05-2006 22:32 Lectures 270

Arxivat a:

El partit va començar amb un baix percentatge dels dos equips. En el minut cinc, el marcador reflectia escuet un 2 a 3. En els últims minuts del quart, els tirs lliures van maquillar el marcador, arribant a la seva finalització amb un 10 a 15 favorable al Valls.

L’inici del segon quart va marcar un partit, on els dos equips, més encertats de cara cistella van anotar des de totes les zones del camp, mostrant als espectadors un joc més alergre.
A la mitja part, 29-30 per les visitants.

Al tercer quart, un parcial encontre del samà de 0-6 en els primers 5 minuts, semblava que enfonsaria a les visitants, però tot el contrari, ja que amb un treball lent i constant van tornar a recuperar, fins arribar a la finalització del periode perdent d'un.

En l'últim quart, les samistes es van posar per davant al minut dos, deprés d’un triple de Lara i una cistella de Marta. Però va ser aquí on el CB Valls va endosar un 0 a 10, gràcies al desencert sota cistella del JFA que va gaudir d’immillorables ocasions per encistellar.

Tot i que una vegada més, l’equip ho va intentar fins al final, però varies decissions arbitrals van sentenciar el partit.

Cal destacar a Carol amb els seus 19 punts en el partit.

D’aquesta manera, el JFA s’acomiada de la competició, que tot i tenir un final de temporada en hores baixes, se l'ha de felicitar per haver aconseguit el seu primer objectiu, jugar a preferent. També per haver-se quedat a només quatre punts per entrar a preferent A, quan no es comptava amb elles per lluitar-hi, i per tot l’esforç i sacrifici en els entrenaments i partits, i per saber sobrepossar-se a moments de gran tensió que s’han viscut enguany.

En resum, una temporada plena d’alegries, tristeses, victòries i derrotes, però sobretot, plena d’èxit esportiu per haver aconseguit la plaça preferent i èxit personal per a madurar com a jugadores davant de les situacions adverses.

El seu entrenador felicita a l’equip, i agraeix el recolzament que han rebut de tots els pares.


ENQUESTA WEB

El Departament de Salut està preparant una nova llei d'addiccions amb limitacions més àmplies contra el tabac davant un repunt del consum després d'uns anys de descens

Salut vol prohibir fumar a totes les terrasses. Què et sembla la mesura?

Molt bé
Malament