BASQUET

El sènior cau una altra jornada. Aquesta era el torn del A.A.E.E.T. MASIA BOU

Laura Casals 16-05-2006 22:35 Lectures 273

Arxivat a:

Un partit no massa complicat a priori que es va convertir en un malson. Els samistes es van trobar limitats d’efectius i no van poder fer front al contrari tot i jugar un joc bastant vistòs ambs cistelles que donaven esperanza de victòria. El resultat final va ser un ajustat 70 a 61.


A falta de dos jornades el mini A ja és declarat campió al máxim nivell. Aquest dissabte es va desfer rapidament guanyant a la mitja part amb una diferencia de 50 punts al Grup Barna . El resultat final del partit sentenciador va ser de 79 a 29. Enhorabona al Xus i a tots els jugadors que han tingut una temporada impecable.


El pre-infantil masculí va guanyar també a casa contra el Casal de Vilafranca amb una bona diferencia en el resultat final, 62 a 36. Malgrat l'abultada victòria no va ser el millor partit de la temporada. En canvi es demostra que els nois estan agafant per fi el ritme de competició i es consoliden en el quart lloc de la classificació.


El mini femení B va aplicar un fort correctiu al BBC de 81 a 41. Es tractava d’un partit aplaçat i al llarg dels 6 períodes es van veure dos Minis diferents: en els tres primers, unes samistes fluixes, despistades i poc intenses en defensa van deixar ficar-se al matx a les visitants, les quals aprofitaven gairebé el 90% dels errors defensius de les locals per a transformar-ho en cistelles fàcils. A partir del 4 període, el MFB es va transformar: rapidesa, intensitat defensiva altíssima i, en definitiva, gran joc en equip van ser els factors clau de la victòria. Cal destacar el gran treball efectuat per tot l'equip i els 27 punts de Laia Torres, tot i que totes les seves companyes van fer punts.ENQUESTA WEB

El Departament de Salut està preparant una nova llei d'addiccions amb limitacions més àmplies contra el tabac davant un repunt del consum després d'uns anys de descens

Salut vol prohibir fumar a totes les terrasses. Què et sembla la mesura?

Molt bé
Malament