BÀSQUET

El CB Cubelles 2 s’endú el derbi davant el Roquetes

El sènior 2 finiquita la temporada amb una nova victòria

El sènior 2 del CB Cubelles va vèncer per 69-47 al CB Roquetes en el derbi comarcal que va tancar la temporada del Campionat de Catalunya B. Els cubellencs van dominar el marcador els 40 minuts en un matx on va predominar un ambient distès i amistós.

A l’inici del partit la precipitació i l’excés llançament exterior va provocar que es triguessin uns minuts a inaugurar el marcador, amb un parcial de 6-0 el Cubelles va sentir-se més còmode i començava a notar-se a la pista tot i que no aconseguia marxar amb comoditat al marcador.

Novament, la zona que aquesta segona volta ha donat tan bon resultat va evitar un joc fluït dels visitants, el que va provocar que ambdós equips aprofitessin al màxim per poder sortir al contraatac.

A la represa, una defensa individual dels locals i un atac millor seleccionat va obrir les primeres escletxes al marcador. El Cubelles va arribar a dominar per 15 punts, però un seguit d’errades i l’encert del Roquetes va deixar la diferència en tan sols 5 punts.

Al darrer quart, els locals van prémer l’accelerador i van jugar de manera més còmoda, deixant al lluminós del Poliesportiu de Cubelles el definitiu 69-47.

El Cubelles ha acabat la temporada quart per la cua amb 19 victòries i 7 derrotes, però degut a l’ascens del sènior 1 a Tercera, l’any vinent podrien ocupar la seva plaça al Campionat Territorial. Per la seva banda, el Roquetes ha acabat la temporada en darrera posició amb tan sols una victòria i 27 derrotes.