FUTBOL

El CF Vilanova remonta un 1-0 en contra i s'acaba enduent els tres punts de Masnou

Un gol de Triguero i un altre d’Ibrahim li donen tres punts més a un Vilanova que va llençat.

Santi Triguero autor d'un dels gols vilanovins felicitat pels companys. fdg/miquel vall

CF VILANOVA: Carulla, Valldosera, Aleix Vall, Boira, Nefta (Germán ), Edgar, Jose Alberto ( Javi Garcia ) , Boira, Triguero, Avila ( Cano) i Ibrahim.

Al Vilanova ja li és igual jugar a la tarda o fer-ho al matí, aquella ratxa tant dolenta que tots recordem on el Vilanova va estar 2 anys sense poder treure els tres punts fora de casa jugant en horari matinal, s’ha esvait encara més amb la gran victòria que ha aconseguit avui l’equip de la capital del Garraf.

En una primera meitat molt ensopida cap dels dos equips s’ha imposat amb claredat, les dimensions del terreny de joc no afavorien gens el joc per banda i els dos equips s’encallaven a la zona de creaciò i buscaven més les pilotades cap amunt deixant de banda el toc per arribar a dalt. Només en els primers instants del partit el Vilanova ha pogut posar a prova el porter local, que ha estat molt encertat durant els 90 minuts, Ibrahim amb una rematada de cap, ha fet lluir a Ebo que ha pogut rebutjar la pilota a còrner. Aquesta ha estat l’ùnica ocasiò clara en tota la primera meitat, els minuts han anat passant , semblava que cap dels dos equips tingués pressa per anotar el primer gol i així s’ha arribat al descans.

El Vilanova ha saltat al camp amb un canvi a les seves files, Palanca havia decidit prescindir de David Avila, i el seu lloc l’ha ocupat un encertat Cano. La represa ha estat totalment diferent, el Vilanova ha començat a tocar bé al mig del camp, homes que amb prou feines havien entrat en joc en la primera meitat, ho han fet a la segona i això ha portat un joc vistòs, ocasions i gols. La primera ocasiò l’ha tingut Alquezar, amb una rematada després d’un còrner, on Ebo de nou, ha salvat els mobles del Masnou amb una aturada brillant.

Poc després els locals pendrien la iniciativa, amb un gol de Miguel que ha aprofitat un rebuig de Carulla per pujar l’1 a 0 al marcador. Després d’aquest gol el Vilanova ha carregat les piles i ben aviat ha generat perill, deixant entreveure que el gol de l’empat no podia trigar en arribar.

Després d’una jugada on hi han hagut unes posibles mans dins l’àrea local i que l’àrbitre no ho ha interpretat així, ha arribat el segon avís vilanoví. Ha estat amb un potent xut de Triguero que ha vist com de nou, la mà del porter desviava la pilota a còrner. Ha estat el preludi de l’empat, que ha arribat amb una bona jugada de Boira per banda, el ribetà ha centrat i triguero aquest cop si, rematava al fons de la xarxa fent pujar l’1 a 1 al marcador.

El Masnou, sabia que tenint davant un Vilanova amb ànsies de remuntada, hauria de jugar a la contra, sabent-les aprofitar bé, en una d’aquestes contres, la pilota s’ha passejat dins l’àrea petita on ningú ha pogut rematar.

Instants més tard al minut 18 d’aquest segon temps, ha arribat el segon gol del Vilanova, obra d’Ibrahim, que ja en porta 6 en la lliga. Després del gol Palanca ha mogut banqueta esgotant els dos camvis que li quedaven, Germán i Javi han entrat al terreny de joc substituint a Nefta i Jose Alberto respectivament.

Els minuts anaven passant, el Vilanova hagués pogut sentenciar fent un tercer gol, però no ha estat encertat de cara a porta, el Masnou ha apretat molt, sobretot en els últims compasos del partit, Aleix Vall en dues ocasions ha estat providencial al tallar les aproximacions del rival.

L’àrbitre ha allargat un pél massa al xiular el final però aquest cop el Vilanova ha sapigut aguantar bé i s’ha emportat 3 punts d’ors cap a la capital del Garraf.