HOQUEI PATINS

El Reus s'emporta els tres punts de Vilanova

En la primera part, el Vilanova ha estat lleugerament superior al seu rival

Del Amor intentant escapar-se de la defensa reussenca. fdg/ c. castro

En la primera part el Vilanova ha estat lleugerament superior al seu rival, i fruit d'aixó es l'avantatge de dos gols a un amb el que s'ha arribat al descans. Ha començat marcant David Ros en el minut 7 pels locals, empatant Cabistany en el minut 13, per avançar Santi Julivert al Patí en el minut 19.

La segona part ha començat amb un gol de sort del Reus, ja que la bola rematada per Gual ha tocat l'esquena d'Arellano i ha entrat dins la porteria local. Aquest gol de l'empat visitant els ha permés jugar amb més tranquilitat, i en el minut 18 Cabistany amb una mija volta posava per endevant al Reus.

Hem de dir que abans d'aquest gol els locals han tingut, uns cinc o sis minuts de molt bon joc en els que es mastegava el gol, però no ha estat així.

Malgrat tot un minut després d`avançar-se el Reus, Santi Julivert ha desaprofitat un penal, i ha sebollit totes les esperançes locals. En el minut 21 Tini Sanchez en una bonica jugada personal feia el definitiu 2 a 4.

Han dirigit el encontre els col-legits gallecs Srs. Fran Garcia i Mariñas sense problemes. Els equips han alineat

C.P. VILANOVA ULL BLAU.- Arellano, Grasas, Del Amor, Ros, Boira ( equip inicial)

REUS DEPORTIU.- Trabal. Caldú, Teixidó, Cabistany, Gual (equip inicial) Toni Sánchez, Casanovas