BÀSQUET

Les Onades - CB Cubelles no afluixa i es manté líder

Els de Villanueva sumen una nova victòria, aquesta vegada per 81-66

Els homes de Xavi Villanueva tornen a guanyar. fdg/marcel fabra

En el darrer partit disputat pel CB.Cubelles, l'equip va evidenciar que no està en el seu millor moment, possiblement degut a l'aturada nadalenca, i va tenir molts problemes per entrar en el partit.

Els visitants, el Ramon Llull, un dels equips forts de la competició va evidenciar la falta de ritme dels cubellencs, amb un joc força agressiu en atac que superava una feble defensa blava amb molt facilitat. Lluny del rendiment al que ens te acostumats l'equip de Xavi Villanueva en els inicis de partit, l'encontre es va posar molt coll amunt, essent superat per (15-22) en el primer quart.

L'equip es va haver de treure la son de les orelles i aplicar-se de valent per no deixar marxar els barcelonins en el marcador. Una millora defensiva, en part gràcies a la defensa zonal, i un més gran encert ofensiu van fer que la diferència s'anès retallant mica a mica fins arribar al (32-31) amb el qual es va arribar al descans.

L'equip havia fet el més difícil, però els barcelonins van demostrar ser un equip molt competitiu i van tornar a portar l'iniciativa en la represa (2-6) per començar. A partir d'aquí el duel va ser força igualat i nomès en el darrer minut del tercer quart, Les Onades van obrir un petit forat de 5 punts (54-49).

En el darrer quart amb tot per decidir, vam tornar a veure el millor Cubelles, que amb un demolidor (18-3) deixava ko els visitants. Una petita reacció en els dos ultims minuts van permetre que els de Ramon Llull anotéssin 10 punts gairebé consecutius, tot i que el partit ja estava decidit. Aquesta relaxació final dels locals no va agradar gaire el técnic cubellenc, possiblement pensant ja en basquets average.

Al final (81-66) en un partit que es va haver d'aixecar amb un gran treball d'equip.

Aquesta setmana l'equip defensarà el liderat per tencar la primera volta diumenge a les 17:30H a la pista del CB. Europa.

Van jugar: Jordi (14), Salva (10), Ramon (13), Cape (1) i Isma (10) - cinc inicial - Joan Pau (10), Ruben (4), Lopez (11), Lluis i Souley (8).