BÀSQUET

El femení del CB Cubelles estrena el nou any amb nota

Les blaves superen sense problemes al Molins de Rei

El primer equip femení del CB Cubelles no podia estrenar-se en el nou any d’una millor manera, ja que la visita a Molins de Rei va servir per sumar una còmode victòria per 35-58.

Les jugadores de Xavi Sánchez van basar el seu joc en una forta defensa a tota la pista, tota una trava per a les locals, que encaixaven un primer parcial de 6-22. Les blaves estaven demostrant un gran joc sobre la pista, tan en atac com en defensa, tot i el la permissivitat de joc dur local permès per l’àrbitre. D’aquesta manera, les cubellenques marxaven al descans amb un còmode 15-33.

El matx es reprenia seguint la mateixa línia, amb un Cubelles dominant, sense deixar cap mena d’opció al Molins de Rei. Les blaves mantenien un excel•lent ritme defensiu, el qual els permetia mantenir-se a distància en el resultat sense problemes. Així, el tercer temps es resolia amb un marcador de 24-43. Els darrers deu minuts es presentaven com un pur tràmit, on les de Sánchez no van abaixar la guàrdia i arribaven a dominar per 26-54 a manca de quatre minuts pel final. La resta del matx va servir per a reafirmar la victòria cubellenca, per 35-58.

CB Cubelles: Esther (2), Núria (2), Irene (9), Cris (2), Pagès (8), Domingo (5), Gemma (4), Cruz (2), Eli (13), Mire (11).