FUTBOL AMERICÀ

Primer partit a Gijón i primera victòria

Tot i les absències de 3 importants jugadors de l’equip, els Eagles es van imposar als Gijón Mariners a domicili en el que va ser el primer enfrontament de la lliga nacional de futbol americà contra els Mariners i el primer duel entre un equip Català i un Asturià.
La primera part va estar marcada per la igualtat d’ambdós equips i per les errades defensives de Eagles, que van permetre als Mariners avançar-se al marcador, però les faltes de Mariners van ajudar molt a l’atac vilafranquí, amb el que es va arribar al final de la primera part amb un ajustat 14-15 per Eagles.

A la segona part Mariners va fer ajustar la seva defensa i no va permetre cap TD durant el 3er. Quart, però al 4rt. Quart Eagles va fer la seva rèplica, i alguns canvis a l’atac van propiciar la remuntada final, amb una gran actuació de la defensa vilafranquina en aquest darrer quart, en el que només va permetre un TD a l’equip rival, que feia guanyar Eagles per un igualat 54-55.