CATEGORIA BENJAMÍ

ESPARREGUERA 1-BENJAMÍ A 4

JORNADA 17
BENJAMÍ B 3-IGUALADA 1

El Igualada salió desde el primer momento realizando una gran presión en campo contrario pero el Vilanova supo romper esa presión tocando rápido el balón realizando cambios de banda y buscando espacios libres, rápidamente llegó el primer gol y a partir de ese momento el vilanova jugó un fútbol muy vistoso.

La segunda parte fue un poco mas lenta de ritmo, el igualada salió de nuevo presionando desde arriba y al final tuvo la recompensa de acortar diferencias en el marcador.

Primera parte muy buena de parte del vilanova donde supo sacarse de encima la gran presión que realizó el igualada y desplegar un fútbol de bastante calidad, en la segunda parte bajó el ritmo y el igualada aprovechó para acortar diferencias en el marcador.

Adrian; Marc rius; Xavi; Ruben; Adrián; Marcel; Alejandro; David; Guillem; Eric; Àlex; Kiliam.

Gols Vilanova

2 (3)
7 (12,20)

CATEGORIA ALEVÍ

JORNADA 20
ALEVÍ A 2-ÓDENA 1

Primera part mal jugada per part de l'aleví, amb molt poques triangulacions i defensivament molt endarrerits. En una errada de posicionament arriba el gol visitant. 0-1

A la represa els marcatges van ser més propers, es pressionà més al migcamp i pràcticament es jugà en camp visitant. S'empatà i es va lluitar fins assolir el gol de la victòria en l'últim minut.

Cal que l'equip torni a agafar confiança en el seu joc, perquè torni a ser més veloç i dinàmic.De tota manera, es valora positivament la mentalitat competitiva per afrontar els marcadors en contra.

Roger; Gerard; Pau; Òscar; Sergio P.; Marcos; Oriol; Mario; Sergi O.; Edgar; Joel; Marc; Dani; Tello; Àlex; Ricard; Jaume; Edgar.

15 (39)
6 (60)

JORNADA 18
CUBELLES 1-ALEVÍ B 0

La primera part així com la resta de partit va ser de domini absolut en el joc per part dels vilanovins, tanmateix el control de joc i les corresponents ocasions no es van convertir en gols.

A la represa els atacs visitants topaven un rera l'altra contra la sòlida,nombrosa i contundent defensa local.El cubelles en la seva única ocasió va fer l' 1 a 0 final.

El Vilanova degut al seu bon joc va merèixer guanyar el partit, però en el futbol el que compten són els gols, i aquest va ser l'únic aspecte en que es va fallar, es tracta d'una derrota inmerescuda.

Enric; Roman; Silvestre; Jona; Àlex; Marc; Garcia; Pablo; Manel; Abdel; Arnau; Escribano; Lucas; Roberto; Òscar; Ivan; Boquera; Mati.

JORNADA 18
ALEVÍ C 1-VENDRELL 2

Bon treball dels locals que va fer que el Vendrell no tingués ocasions clares. Els locals els va faltar rematar alguna de les oportunitats creades.

Molt disputada com la primera on els locals marcan primer amb gol de Cristian de falta directa.Els darrers minuts,la falta de concentraciò va provocar que el Vendrell fes els seus dos gols.

Partit disputat i igualat, que es decanta a favor del visitant a la darrera jugada del partit, per una errada de concentració de l'equip local. El Vilanova no mereixia perdre el partit.

Nil; Ferran; Marc; Ruben II; Roger; Cristian; Sergio; Álvaro; Aitor; Ruben; Alejandro; Pau; Jordi; Andreu; Alberto; David; Carlos; Alfonso.

Se acaba el partido con el resultado de 5-1

A pesar del resultado fue un partido difícil pues el equipo contrario vino a cerrarse y no dejar jugar, costó bastante abrir el marcador, pues el Ribes tenía a casi todo el equipo detrás esperando a jugar al contraataque, a pesar de no hacer un juego vistoso nuestros jugadores supieron aprovechar las ocasiones y gracias a ello se produjo este resultado.

XAVI; ISMA; ALBERT; ABRAAN; JORDI; MARC; ADRIAN; OMART; EDGAR; RAUL; VICTOR; PABLO; GUILLEN; JOSE; BRYAN; OSCAR; BORJA.

INFANTIL B 0-BLANCA SUBUR 1

Primera part on l'Infantil domina totalment al rival en tots els aspectes. El rival no trepitja l'àrea mentres que els locals no estan encertats cara el gol i desaprofiten dos clares ocasions.

A la segona part el partit s'equilibra. Tot i això el Vilanova porta el pes del joc. Un errada local propicia el gol dels visitants. A partir d'aqui l'equip segueix intentant però la sort no acompanya.

La valoració és molt positiva. S'ha de felicitar els jugadors pel gran partit, ple d'esforç, compromís i bon joc. S'ha de seguir en aquesta línia ja que en el futur proper donarà els seus fruits.

Marc; Miguel; Joan; Ayala; Roberto; Román; Ivan; Serra; Nabil; Guillem; Gerard; Pele; Sebas; Kimi; Toni; Brian; Joel; Víctor.

JORNADA 18
IGUALADA 6-INFANTIL C 1

Gracias a que el adversario ha errado jugadas claras de gol. De no ser por ello, los visitantes hubiesen encajado una contundente goleada en la 1º parte.(3-0).

Salvando pocos minutos de la 2º parte que se pensaba en girar el marcador, el resto ha sido una monotonía del equipo local.(6-1)

La velocidad de los delanteros locales han hecho trizas a la defensa vilanoví, que se ha encontrado un rival mejor plantado y con más ganas de trabajar.

Xavier B.; Xavier G.; Marcos; Hugo; Sergio; Iban M.; Bardi; Àlex; Pau; Brian; Ivan N.; Andrés; Lucas L.; Lucas A.; Adrià; Joel G.

8 (47)

BEGUES 4-INFANTIL D 0

JORNADA 18
FEMENÍ INFANTIL 5-EFO 87 1

Les vilanovines van sortir a emportar-se els 3 punts desde l'inici del partit buscant contratacs i jugant en equip fins que arriba el 1r gol al min 7 de les vilanovines seguidament de 3 gols mes.4-0

Les vilanovines amb 4-0 a favor no es van creuae de braços amb el partit guanyat i van buscar un 5è gol.Efo els ultims minuts de partit amb una pilota dividida van marcar l'unic gol,acabant 5-1.

Uns 3 punts molt importants per les vilanovines moralment , bon posicionament de les vilanovines, jugant pilota de banda a banda i acostant-se a terreny contrari amb jugades.

Laia; Tania; Yaiza; Ariadna; Nerea; Maxim; Clara; Marta; Sandra; Lorena.

BERGA 0-CADET A 1

El partit va començar força igualat tot i que a poc a poc l'equip es va fer amb el control del partit i es van anar generant ocasions.En una rematada de Gorka dins l'àrea es feia el 0 a 1.

2on.temps.El Berga va sortir amb força.El Vilanova sortia al contraatac.Es va poder resoldre amb 2 ocasions clares a favor visitant.L'equip local insistia a pilota parada que es va defensar bé.

L'equip es va poder assegurar la victòria còmoda durant la segona part.Una segona part dolenta va permetre al Berga estar dins del partit.El dolent estat del terreny de joc tampoc va acompanyar.

Xavi; Marc; D.Guerrero; J.Morillas; James; Àlex; Toni; Pere; Gorka; Ayoub; Martí; Benji; Dani; Jesús; J. Ayala.

9

JORNADA 19
CADET B 4-CAPELLADES 0

Bona sortida on es sentencia el partit amb tres gols aconseguits per les ganes de tot l'equip per guanyar el matx. Bon posicionament tàctic, bones arribades i bones finalitzacions.

El carrusel de canvis no va afectar i va permetre inclús fer alguna prova buscant la polivalència d'alguns jugadors. El resultat va ser curt.

Es perdona encara massa ja que abans del un a zero es van desaprofitar dues ocasions clares, amb altres rivals ho pagaríem car.

Marc R.; Gerard; Marc B.; Eudald; Víctor H.; Cañadas; Jacs; Felipe; Víctor U.; Issam; Carlos; Roger; Vega; Oriol; Ruben; Àlex.

8 (1 gol)
10 (1 gol)
11 (1 gol)
14 (1 gol)

JORNADA 17
CADET C 2-LA GRANADA 3

El cadet-c- realizó un partido extraño .Salieron muy nerviosos y recibieron un tempranero gol , esto sumado al viento encontra y que no consiguieron encontrar su estilo de juego , hicieron que se pusiera un 3-0 encontra , la respuesta en forma de goles del cadete -c- ,llegó tarde aunque siempre intentaron remontar y con ganas de ganar el partido.

Adri; Yago; David carrasco; Sergio lorenzo; Pol; Parraga; Fran; Cristian; Brull; Claudi; Marcos; Toni; Nico; Àlex; Ayala; David milian; Castellet.

9 (1 gol)
11 (1 gol)

JORNADA 18
CADET D 0-HRISTO STOICHKOV 6

El Vilanova va fer una bona primera part, sortint molt ben col•locat al camp, i tenint alguna oportunitat. Per moments es mostrava superior al líder, però un gol al minut 35, va canviar el partit.

A la segona part no va haver-hi reacció per part dels locals i la manca d'actitud i de ganes per remuntar el partit, va fer que els visitants marquessin a cada ocasió fins al 0-6.

Es va fer molt bona primera part, però la falta de ganes i el baixar ràpidament el cap, va fer que el líder tingués moltes facilitats al camp i acabés sent molt superior guanyant el partit.

Josua; Nil; Carlos; Juanan; Querol; Jordi; J.Carlos; Guerra; Mauricio; Chavo; Juanito; Ripo; Arturo; Aitor; Sergio; Mario; Jose; Marc.

JORNADA 18
TORROELLA 3-CADET FEMENÍ 0

Una primera part molt ben jugada, intentant jugades per banda, tocant la pilota i fent-la circular amb bon criteri. 0 a 0 a la mitja part.

Inici semblant a la primera tot i que es va baixar una mica el ritme del partit. Una jugada afortunada del rival suposava el 1 a 0. Es va intentar però no es va poder i es va acabar amb el 3 a 0 final.

Molt bon partit el de les noies del Vilanova que es mereixien com a mínim un empat. El resultat no reflexa el que realment va ser el desenvolupament del partit.

Judit; Eli; Marina S.; Carla; Olguita; Olga T.; Esther; Núria; Lara C.; Aida; Tània.

CATEGORIA JUVENIL

SANT ANDREU DE LA BARCA 3-JUVENIL A 1

Adolfo; Edu; Pau; Xavi; Josep; Carlos; Guillem; Carles; Víctor; Raul; Joshua; Andreu; Dani; Rachid; Santi; Dani L.; Cristian; Albert.

14

JORNADA 18
JUVENIL B 7-BAIX PENEDÈS 0

Partido sin historia ante un rival muy inferior.

Después de un partido así,el trabajo será hacerles asimilar que para ganar se tiene que trabajar y jugar en equipo, de lo contrario el primer partido que tengamos complicado no lo ganaremos.

M.Pie; Frank; Aleix; Marc M.; Sebas; Yahya; Jonathan; Alajarín; Moreno; Moha; Víctor; Gerard; Fabián; Cristian; Anderson; Nando; Valeri.