MOTOR

Els pilots del RACC Motor Sport amb les màximes expectatives

VD 16-05-2007 10:24 Lectures 109

Arxivat a:

Amb el Rallye de Cantabria el Campionat d’Espanya de Ral·lis torna a la península i a les proves del nord, on disputarà sis curses seguides a la cornisa cantàbrica, concretament la d’aquest cap de setmana a Santander, tres a la comunitat autònoma de Galícia i dues a l’asturiana. Sens dubte aquestes proves seran les que marcaran la major part del campionat i per les seves especials característiques les que deixaran els certàmens pràcticament sentenciats. Els pilots del RACC Motor Sport acudeixen a aquesta primera cita del nord amb la moral ben alta després dels resultats aconseguits en els dos primers ral·lis.

El pilot del RACC Jordi Martí s’ha convertit en les dues proves disputades fins ara en la revelació. Sense cap experiència i en el seu primer any al Desafío Peugeot, està lluitant amb els pilots consagrats en aquest apartat i en les dues carreres en què ha participat s’ha enfrontat de tu a tu amb els favorits, finalitzant segon entre els Peugeot en ambdós ral·lis. Ara Martí i el seu copilot Gabriel Sánchez es troben classificats en la segona posició del Desafío a tan sols un punt del líder, Vallín. Per a Jordi Martí el Rallye de Santander, “no ha de variar el nostre plantejament. Tots em diuen que els del nord són ral·lis molt difícils, jo sortiré al meu ritme sense córrer més riscos dels necessaris i veurem on estem nosaltres respecte als pilots de cap, la veritat és que no se què pot passar, són ral·lis completament nous i diferents dels que hem corregut nosaltres fins ara”.

Al Desafío Peugeot també hi seran presents en la prova càntabra els pilots del RACC Motor Sport Climent Domingo i Francisco Cima, ambdós amb Peugeot 206 XS. Els asturians Cima i el seu copilot Gabriel Suárez ocupen la sisena posició de la monomarca del lleó. Per a Cima les dues proves disputades fins ara eren completament noves i el seu objectiu no era altre que acabar els ral·lis i agafar el màxim d’experiència, ara arriben els ral·lis que coneix i espera començar a treure el millor d’ell. Per la seva part els catalans Climent Domingo i Albert Garduño són vuitens del Desafío Peugeot. Després d’un molt bon inici al Rallye La Vila Joiosa, a Canàries es van veure obligats a abandonar en sofrir una petita sortida i trencar la bieleta de direcció del seu Peugeot 206. Tot i això l’experiència de Canàries no va ser del tot dolenta, ja que Domingo va poder disputar el súper ral·li i la segona etapa de la prova, i tot i que fora de tota classificació, li va servir per sumar experiència en aquesta carrera.

Els altres dos pilots del RACC Motor Sport al nacional de ral·lis, Josep Basols i Víctor Senra, esperen molt del Rallye de Cantabria. Basols i el seu copilot Alex Haro amb Mitsubishi Lancer Evo han començat amb força la temporada, en les dues proves disputades han estat sempre en les posicions de cap i ara ocupen el primer lloc en la Mitsubishi Evo Cup, tercers del Grup N i cinquens absoluts en el campionat de pilots. Per la seva part els gallegs Víctor Senra i David Vázquez, no van ser a la prova canària i reapareixeran a Santander amb el seu nou Mitsubishi Lancer Evo IV, per aquest motiu el galleg no vol aventurar-se a cap pronòstic, “tot i que fa dos anys vaig prendre la sortida en aquesta prova les coses no van anar bé i vaig haver d’abandonar. És per això que sense coneixement del terreny i amb un cotxe completament nou el nostre únic objectiu és sortir a rodar i fer quilòmetres, l’ únic plantejament és acabar”.

29º Rallye Cantabria Infinita
Data: 18 i 19 de maig
Organitza: C.D. Peñucas
Recorregut: 1 etapa dividida en 4 seccions
Quilòmetres totals: 565,68
Quilòmetres cronometrats: 163,52
Número de trams: 10 ( 5 diferents)


ENQUESTA WEB

El Departament de Salut està preparant una nova llei d'addiccions amb limitacions més àmplies contra el tabac davant un repunt del consum després d'uns anys de descens

Salut vol prohibir fumar a totes les terrasses. Què et sembla la mesura?

Molt bé
Malament