hoquei patins

La Selecció Estatal goleja a Colómbia i ja es a quarts de final

La Selecció Estatal ha derrotat a la Selecció de Colómbia, entrenada pel català Jordi Camps, per 9 gols a 1 en el partit disputat aquesta tarda e el pavelló Perrier de Clarens- Montreux, i corresponent a la segona jornada de la fese de classificació.

Amb aquest resultat els hispans estan classificats ja per quarts de final, i amb quasi total seguretat com a primers de grup.

L' equip espanyol ha presentat la novetat en la porteria del vigatà Sergi Fernàndez, i la resistència dels sud americans ha durat 7 minuts, moment en que Panadero feia el primer gol. El mateix sergi Panadero ha tornat a marcar dos minuts més tard i Pedro Gil i "Jepi" Selva han augmentat el marcador fins al 4 a 0 , amb el que semblava que finalitzaria la primera part, però el colombià Gil sobre la botzina ha fet el gol de l' honor pel seu equip.
La segona part ha estat un paseig pels espanyols y els gols han anant caient.
"jepi" selva en dues ocasions, marc Torra amb dues més i "Mia" Ordeig han deixat el marcador amb el 9 a 1 final