BÀSQUET

Les Onades - CB Cubelles no pot superar al líder

Els blaus punxen per 61-71 contra el CB Valls

Dissabte passat els nois del CB Cubelles van haver de rendir-se a l'evidència i no van poder superar un efectiu CB Valls que va dominar físicament l'encontre.

L'equip va començar poc centrat i va rebre un 2-14 inicial que va afectar molt els locals, que semblen dubtar molt de les seves possibilitats. Un cop més, només els llençaments des de 6,25 van permetre els blaus tornar a entrar en l'encontre deixant el marcador del primer quart en un 20-23. El segon quart no va ser gaire millor pels de Xavi Villanueva, i es van mostrar com un equip sense idees en atac i massa tous en defensa, encaixant un parcial de 12-23 en el segon quart. Els de Valls, molt més ràpids i efectius van aprofitar la inseguretat dels de Cubelles per iniciar els atacs, presionant a tota la pista després de cada cistella, la qual cosa els va permetre un seguit de recuperacions que colapsàven l'equip del Garraf. Després d'una petita revifada dels de Cubelles que els va permetre posar-se per davant al minut 6 d'aquest segon quart (32-30), el CB Valls va prèmer l'accelerador i va imposar un (0-16) en els darrers 4 minuts previs al descans.

Amb un 32-46 al descans, les opcions de Les Onades passaven per incrementar la intensitat defensiva i oferir uns mínims d'eficàcia ofensiva que fessin dubtar els jugadors del Valls. Així, una lleugera millora, sobretot defensiva, dels locals, els va permetre guanyar el parcial del tercer quart per la mínima (11-10), però si es volia recuperar el marcador s'havia d'oferir alguna cosa més, i els de Valls, líders invictes, no van donar cap opció. Tot i que els cubellencs van guanyar també el darrer quart 18-15 la diferència de la primera part va resultar insalvable.

Al final, 61-71, en un partit dolent dels locals que reafirma el Valls al cap de la classificació i enfonsa els de Cubelles a la part final de la classificació.

Van jugar: Pau (4), Lluis (12), Ramon (8), Cape (2) i Joan Pau (8) - cinc inicial- Salva (4), Albert (11), Isma S. (5), Ruben (7), Aleix i Isma C.

Dissabte a les 20:30h, l'equip visitarà la pista del UD Torreforta, equip que comparteix la zona mitja baixa amb els cubellencs.