BÀSQUET

L'Air Vent-2000 millora i obté la primera victòria de la temporada

El "B" també supera la jornada amb una victòria

Fins la quarta jornada han hagut d’esperar a Ribes per veure guanyar el Sènior femení “A”. Aquest passat diumenge l’Air Vent va rebre a casa el CB Sant Boi amb la necessitat de guanyar per tal d’estrenar el comptador de victòries d’aquesta temporada i no complicar-se encara més el futur a 1a Catalana.

Les noies d’Isaac Cordero van sortir molt ficades en el partit, amb tot i això, durant el primer període els dos equips van jugar un joc molt ofensiu, prioritzant l’atac sobre la defensa de manera que s’arribava al final del d’aquest període amb el marcador 18-18.

El segon període, menys anotador que el primer, va seguir la mateixa dinàmica: molta igualtat al marcador i molts errors per part dels dos equips. L. Mateos sobre la botzina donava avantatge per un punt a les ribetanes a la mitja part (31-30).

Però el tercer període, que en partits anteriors havia condemnat a les ribetanes, va ser la clau del partit. La defensa zonal plantejada per les blaves va anular completament l’atac de les noies de Sant Boi, això va ser aprofitat per trencar el partit amb un contundent 23-4 que deixava el marcador en 54-34 a falta dels darrers 10 minuts.

A l’últim quart l’equip visitant, gràcies al seu joc dur i al desencert ribetà des de la linea de tir lliure, va aconseguir retallar diferències fins als 13 punts que mostrà el marcador final.

La setmana vinent l’Air Vent es desplaça a Almeda Cornellà, on vol seguir el seu procés de millora setmana rere setmana.

EL SÈNIOR "B", SUPERIOR DAVANT DEL VILADECANS

Després d’haver perdut a la pista del Sitgetà en l’anterior jornada, el sènior femení B del Bàsquet Ribes es va imposar amb una amplia victòria al Sant Gabriel-Viladecans per 48-31.

Les jugadores de Xavi Sánchez saltaven al terreny de joc amb una forta intensitat defensiva que complicava l’atac de les visitants. Al mateix temps, però, les ribetanes no acabaven de definir el treball en atac i tant sols aconseguien treure un avantatge de 10-2 a la fi del primer període. Al pas dels minuts, el partit es caracteritzava per un joc dur per part dels dos equips gràcies a la permissivitat arbitral. Tot i això, les locals sabien mantenir-se fermes sobre la pista i es retiraven al descans amb un coixí de 20-10.

Va ser a la represa quan les amfitriones van agafar definitivament les rendes del matx impartint un parcial 10-2 en cinc minuts, transformat amb un clar 30-12 en el lluminós. Les de Xavi Sánchez van seguir treballant amb un joc basat en la defensa, que els permetia arribar al darrer quart amb un favorable 36-22. Les ribetanes tenien deu minuts per a reafirmar una victòria que començaven a tenir al sac i no van fallar a les aspectatives. Amb un joc ràpid i eficient, les locals signaven la victòria al final del partit per 48-31.

CB Cubelles: Esther (3), Rebe (3), Núria (2), Cris, Pagès, Irene (5), Gemma (10), Cruz (5), Íria (3), Eli (15), Mireia (2).

Les blaves visiten la pista del St Josep Obrer, dissabte a les 16.45h.