CICLISME

Victor Iturat guanya l'escalada a Montjuïc en categoria juvenil

Més de 200 corredors es van donar cita a la tradicional cloenda de la temporada catalana a l' Escalada a Montjuic. A la cursa reina Daniel Moreno va dominar totes dues curses emportant-se una merescuda victòria. El ciclista del Relax fou el millor a la cursa en línia en una arribada en grup de quatre on Samuel Sánchez, tot i entrar primer al darrer revolt, es va veure superat pel propi Moreno i Carlos Sastre. A la crono dos segons foren suficients per Moreno –guanyador de la Berga- Sant de 2003- que va deixa Samuel Sánchez segon i Carlos Sastre, tercer.

A la resta de categories, Benjamín Prades fou el millor a una accidentada cursa elit- sots 23 que va quedar condicionada pel la caiguda d' Ibon Zugasti i Oscar Brualla al darrer revolt. Darrera Prades, van entrar Juan Diaz (Massi) i el germà del guanyador, Eduard Prades (Spiuk), millors sots 23 i 21 respectivament. A juvenils Víctor Iturat (Orbel) va guanyar al final a David de la Cruz (Linde), mentre que a cadets Diego Rubio (Caja Àvila) fou el més ràpid. A l' Escalada es van decidir a més els guanyadors de Copa Criterium: Jordi Simon a juvenils i Joaquim Bru a cadets.