BÀSQUET

El Bàsquet Samà perd a la pista del Gavà

El partit va arribar al final amb empat a 62 punts i la pròrroga es va decantar en favor dels locals

El Bàsquet Samà es desplaçava el passat dissabte a la pista del Gava 07, equip que amb només 2 victòries, va plantejar un partit molt dur, que junt amb la permissibilitat arbitral va fer que s’endugués el partit per un sol punt de diferència després d’arribar al final del partit amb empat a 62 punts i de jugar-se una pròrroga que es va decantar en favor de l’equip local per només un punt 73-72.

Els locals van sortir molt ficats en el partit i van aconseguir un parcial de 11-2 en 5 minuts que va ser contrarestat pel Samà amb un parcial de 5-18 que semblava encarrilar el partit al seu favor.

A partir del segon quart el partit es va caracteritzar per l’encert del Gava en el tir exterior i per les errades dels vilanovins en el contraatac i des de la línia de personals, amb un encert de 22 de 38 tirs lliures en tot el partit.

El partit va arribar al final amb empat a 62 punts i la pròrroga es va decantar en favor dels locals que van estar més encertats des dels tirs lliures amb un únic error per 5 dels visitants i tot i arribar a la última jugada amb un punt d’avantatge pels vilanovins, els de Gava van saber fer un últim atac i esperar l’errada en defensa dels visitants per aconseguir la cistella que els donava la victòria.

El proper partit del sènior masculí del Samà serà el dissabte 22/12 a les 17:30 a casa contra el Cervelló.