L’Air Vent deixa escapar una victòria a domicili.

1a Catalana Femenina

Farmaproject- CN Tàrrega: 72
Bàsquet Ribes Air Vent 2000: 62

Aquest passat dissabte les ribetanes es van desplaçar al camp del tercer classificat del seu grup, el CN Tàrrega.

L’inici del partit va venir marcat per una gran sortida de les visitants, que ràpidament van aconseguir obrir un petit forat en el marcador 3-9 minut 5. Aquest petit avantatge no va servir per poder dominar el marcador durant molts minuts ja que ràpidament les locals van igualar el matx.

La tònica del tot el partit, va ser la igualtat, les diferencies eren mínimes com mostrava el marcador al inici de últim període 48-49. Aquest últim periode va venir marcat pels tres primers atacs locals que amb 2 triples i una cistella fàcil possava en menys d’un minut un 56-49 que complicava molt les opcions de victoria ribetana.

Amb tot i això l’Air Vent va donar la cara fins als últims minuts, però la manca d’encert en llançaments molt clars no va deixar que les blaves fessin patir l’equip local.

Aquest cap de setmana, aprofitant la presentació dels equips del club l’Air Vent rep el CB Tarragona 2016, rival directe en la zona baixa, per la qual cosa el partit és de vital importància per els dos equips.