FUTBOL

En descens

El CF Vilanova continua en caiguda lliure al caure derrotat per 3 gols a 2 al camp del Balaguer

CF Vilanova: Mario, Aleix, Valldosera, Folguera, Cano, Boira, Edgar, Guillem, Avila, Triguero i Ibrahim.

Dos rematades al pal, un penal en contra al minut 90, un Vilanova jugant bastant bé, però al final, el de sempre 3-2 i cap a casa. Molt han de millorar les coses si els homes de Palanca volen continuar una temporada més a Tercera Divisió. L'equip, que encara es hora que guany un partit fora de casa, mostra una linia preocupant en quant a confiança i seguretat. De fet, ja és el tercer equip que més gols ha encaixat, i aquest és el principal problema enguany. Una de les coses que estàn condemnant també al Vilanova és la falta de concentració en moments clau del partit i en les jugades a pilota aturada.

El partit no ha començat malament per al Vilanova, que ha disposat d'una gran ocasió al minut 5 quant Avila amb un xut potent ha estavellat la pilota al travesser. Però la sort tampoc avui ha estat proipícia al Vilanova, que tot just 5 minuts desprès encaixaria el primer gol de la tarda; Ruben Soler després de recollir una pilota al vértex de l'àrea ha driblat a dos jugadors i amb un xut sec ha fet pujar l'un a zero al marcador.

Amb aquest gol els locals han tirat enrere, deixant que fos el Vilanova qui portés el ritme de joc. Els blaus ho han sapigut aprofitar, primer Avila ha tornat a avisar en un llençament de còrner molt tancat que quasi significa un gol olimpíc .

Poc després, a la mitja hora de joc, Edgar aconseguia l'empat pel Vilanova en un llençament directe de falta que ha entrat per la dreta del porter local. S'obria així la porta de l'esperança i es que els blaus estaven jugant millor i creant més sensació de perill, però un cop més una badada monumental en defensa ha fet que els locals ho aprofitessin per anotar el 2-1. Després d'una bona jugada de Juanjo, la pilota ha sortit a còrner, un còrner que el Balaguer ha servit rapidíssim davant la passivitat vilanovina que ha deixat sol al segon pal a Moisés perqué a plaer, rematès al fons de la xarxa.

El Vilanova anava doncs camí dels vestuaris sabent que tenia que millorar per remuntar el partit, ja que amb aquest resultat combinat amb la victòria del Mataró en la jornada matinal, feia que els blaus estiguessin ja en zona de descens.

A la represa però, ha estat el Balaguer qui ha avisat tot just en la primera jugada on Mario ha pogut rebutjar un xut de Rubén Soler.

A partir d'aqui el Vilanova s'ha estirat, encara que sense crear ocasions clares de perill. En una d'aquestes aproximacions, ha arribat l'empat a dos, era el minut 13 quant Ibrahim amb un xut potent colocava la pilota a l'escaire.

Quedava encara mitja hora de joc, temps suficient per intentar marcar un tercer gol i aconseguir així la remuntada, i a punt ha estat de fer-ho el conjunt vilanoví, quant Ibrahim desde la dreta ha servit dins l'àrea per Triguero que ha xutat colocat, amb la mala fortuna de trobar-se novament amb el pal.

I com ja és habitual..., s'acostaven els darrers minuts, una fase del partit on el Vilanova està demostrant ser molt vulnerable aquesta temporada. Aquests són els petits detalls que s'han de corregir, detalls que diferéncien un equip gran amb un petit, saber aguantar, fer-te fort als darrers minuts buscant el gol, i no acular-te com fa habitualment el Vilanova, i al final tot això s'acaba pagant, i molt car.

Era el minut 90 i una jugada d'atac pel Balaguer ha acabat de la pitjor manera possible, Folguera ha comès penal sobre un davanter, i el gegant Parra, no ha fallat davant d'un Mario que ha encertat la direcció però no ha pogut fer res per evitar de nou, una desfeta vilanovina. Amb aquest derrota els blaus cauen en zona de descens.

El proper partit serà dissabte vinent a les 18:00 davant del Manresa. Us esperem