HOQUEI PATINS

El Vilanova s’emporta el derbi a falta de set segons per al final

El marcador ha fet justícia pel que s’ha vist sobre la pista, ja que els vilanovins han estat superiors als vilafranquins en molts períodes del partit

Llorenç Mateo 24-02-2008 0:19 Lectures 317

Arxivat a:

Abans de res cal destacar que ha estat un clàssic derbi comarcal, amb emoció sobre la pista, gols, molt d’ ambient a la graderia, però molt correcte, sense incidents, amb bon joc per ser un derbi, i amb un final digne de l’ esdeveniment.

Diem, malgrat que algú opini el contrari, que el marcador ha fet justícia als mèrits d’ uns i d`altres per varies raons: la primera perquè el Vilanova ha controlat el joc molt més temps que el rival, segona perquè els locals han desaprofitat masses ocasions clares de gol i això els ha estat a punt de costar molt car i tercera perquè malgrat aquesta darrera circumstància el millor home del Vilafranca ha estat el seu porter Roger Torelló.

El primer quart de partit ha estat de total i absolut domini vilanoví que materialment ha passat per sobre del rival, que ha vist com Julivert fallava un penal en el minut 4 , per ser Casanovas en el minut 6 i mig qui marcava d’ un fort tret el primer gol local. En una de les poques ocasions de perill vilafranquina els col•legiats han assenyalat falta directa en el minut 12, que Ares no ha transformat. A partir d’ aquí els visitants s’ han despertat, però així i tot ha estat el Vilanova qui ha portat el pes del joc, estavellant-se davant de Torelló uns cops , els pals altres i la mala punteria la resta.

Amb aquest resultat ha finalitzat la primera part, i en la represa, en el minut 5 Raventos feia el gol de l’ empat en una jugada amb poc encert defensiu local. El joc estava equilibrat, amb més ocasions vilanovines , però en el minut 8 López desnivellava el marcador pel Vilafranca en rematar una bola que ha tocat el travesser abans d’ entrar. Un minut més tard David Ros iniciava el seu “score”particular, en rematar en una mitja volta des de dins de l’ àrea. Era l' empat a dos gols.

En el minut 20 el Vilanova ha enviat una bola al pal amb el porter visitant ja batut, i un minut i mig més tard Romeu avançava al Vilafranca. Mancaven tres minuts i mig i el partit molt costerut, però en el 22 i mig David Ros feia el gol de l’ empat a tres i, quan tothom creia que es repartirien els punts, ha arribat el “delirium tremens”. A falta de set segons pel final David Ros roba una bola a mitja pista , encara a Torelló i li col•loca a l’ escaira. Avui hem tingut la sort que ens va fallar en altres partits.

Per part del Vilanova, molt bé el primer quart de partit, correcte la resta i excepcional el final, per cor i per esperit. Avui l’ heroi ha estat David Ros, però no podem obviar que hem fallat masses ocasions de gol i que en defensa hem estat millor que en alguns partits.

El Vilafranca, molt bé el seu porter Roger Torelló i ens han agradat les bones maneres d’ Isaac Gonzalez. La resta dins la seva línia.

Han dirigit el partit els Srs. Garrote i J. Gómez, sense influir en el resultat i que han comés menys errors que els que els han reclamat. Els equips han alineat: 

C.P. VILANOVA ULL BLAU.-Arellano, Del Amor, Boira, Julivert, Casanovas (equip inicial) Ros, Casadevall, Borja

CAIXA PENEDES PATI VILAFRANCA.-Torelló, Ares, Anguita, Raventós, López(equip inicial) Camprubí, Isaac Gonzalez, Romeu


ENQUESTA WEB

Davant de l'augment del risc de rebrot i dels positius, el Govern admet que treballen en noves restriccions que podrien passar per un confinament de cap de setmana o un confinament domiciliari durant 15 dies

Creus que és necessari un nou confinament domiciliari per controlar la pandèmia?


No