El Benjamí A guanya 6 a 2 contra el Sabadell

El Benjamí A va guanyar amb molta superioritat al cuer del seu grup.

BENJAMÍ B (Segona Divisió Grup 30) Temporada 2007-2008

El Benjamí B marca fins a 4 gols al camp del Ribes.

El Benjamí B de La Fundació – CF Vilanova es va emportar els tres punts del camp del Ribes amb un contundent 4 a 0.

BENJAMÍ C (Segona Divisió Grup 31) Temporada 2007-2008
Jornada 21 – 16/03/2008

Golejada del Benjamí C a la Penya Jove de les Roquetes

El Benjamí C de La Fundació – CF Vilanova va visitar la Penya Jove en bona forma i va tornar a casa havent fet un partit excepcional amb un resultat gratificant.

A la primera part, l’equip vilanoví va tenir una gran disposicó en el camp. El partit va convidar a poder treballar bé el poscionament i a partir d’aquí els vilanovins van poder jugar al seu gust. Al final de la primera part es va acabar 0-4.

Ja al segon temps, la tònica del partit va ser la mateixa. El marcador es va incrementar amb 6 gols més. Cal destacar la actuació del Gerard Fernández, autor de 4 gols.

ALEVÍ A (Primera Divisió Grup 7) Temporada 2007-2008
Jornada 23 – 16/03/2008

L'Aleví A guanya per un ajustat 3 a 2 al CF Igualada

ALEVÍ B (Segona Divisió Grup 33) Temporada 2007-2008

L’Aleví B segueix guanyant

Ja no és notícia que l’Aleví B de La Fundació – CF Vilanova guanyi. Aquesta vegada ha sigut per 6 a 0 contra el CE Vendrell. Segueix com a líder indiscutible del seu grup amb 21 partits guanyats en 21 jornades i només 16 gols en contra.

ALEVÍ C (Segona Divisió Grup 37) Temporada 2007-2008

L'Aleví C torna a empatar a 1 ara contra el Sant Joan Despí

ALEVÍ D (Segona Divisió Grup 32) Temporada 2007-2008

Un Aleví D amb moltes baixes aconsegueix empatar.

Els jugadors vilanovins que es van enfrontar a La Pobla de Claramunt van lluitar fins l’últim minut per aconseguir un empat a tres amb gust de victòria.

A la primera part hi va haver molt de joc al mig camp amb poca profunditat. L´Aleví va tenir oportunitats per avançar-se però no les va saber encertar, a causa de la precipitació a l´hora de finalitzar.

A la represa, les errades defensives de l’equip vilanoví van provocar que els visitants fessin els seus gols amb molta facilitat en jugades sense perill i aïllades. Durant l’últim quart d’hora, els vilanovins van reaccionar i van aconseguir empatar un partit que s’havia posat molt difícil.

INFANTIL A (Primera Divisió Grup 7) Temporada 2007-2008

L'infantil A es manté i guanya 2 a 0 al CE Vendrell

Tot i la derrota dolorosa de la jornada anterior, l’Infantil A va afrontar el partit d’aquest cap de setmana amb molta seriositat i es va acabar imposant per 2 a 0.

INFANTIL B (Segona Divisió Grup 28) Temporada 2007-2008

L’Infantil B perd 1 a 2 contra el Vilanova del Camí

INFANTIL C (Segona Divisió Grup 27) Temporada 2007-2008

L’Infantil C aconsegueix un 4 a 0 contra l’Ódena.

INFANTIL D (Segona Divisió Grup 31) Temporada 2007-2008

L'Infantil D perd per un contundent 7 a 0 contra el Viladecans

CADET A (Primera Divisió Grup 9) Temporada 2007-2008

El Cadet A guanya clarament per 1 a 7 a la UE Santa Clara

CADET B (Primera Divisió Grup 7) Temporada 2007-2008

El Cadet B es retroba amb la victòria amb la PB Vallirana (4-1)

CADET C (Segona Divisió Grup 27) Temporada 2007-2008

El Cadet C no se’n surt contra el Base Olèrdola i perd 4 a 1.

CADET D (Segona Divisió Grup 28) Temporada 2007-2008

El Cadet D s’imposa 5 a 0 al Gelida.

JUVENIL A ( Segona Divisió Grup 30) Temporada 2007-2008

El Juvenil A gaudeix guanyant a l’Anoia

El Juvenil A de La Fundació – CF Vilanova continua amb la seva ratxa de victòries consecutives i aquesta jornada va aconseguir una abultada victòria per 11 gols a 1 a casa contra l’Anoia.

A la primera part els jugadors van sortir molt mentalitzats i amb només 15 minuts ja en van tenir prou per desequilibrar el partit.

A la represa, el domini vilanoví s’hagués pogut convertir en una golejada molt més àmplia si haguessin entrat totes les oportunitats.

JUVENIL B ( Segona Divisió Grup 29) Temporada 2007-2008

Bon joc i bon resultat del Juvenil B davant la UE San Sadurní

El Juvenil B segueix amb bons resultats i va confirmar el seu liderat amb un 2 a 0 davant del San Sadurní. El partit va començar amb una topada del Jesús. A la primera part es va veure el coratge de l’equip vilanoví, però com cada partit va faltar definir. Fins que va aparéixer el cap salvador de l’Adri.

La segona part va ser molt plàcida pels de Vilanova i la gent que sortia des de la banqueta no va afluixar i van donar minuts de qualitat. El segon gol va ser del Pere en una bonica jugada d’equip.