BASQUET

El C.B. Samà guanya dos partits en dos dies i segueix a una victòria dels líders

BÀSQUET SAMÀ 71 – GASSO DE RIPOLLET 68 / C.E.B. PALLEJÀ “B” 48 - BÀSQUET SAMÀ 83

El Bàsquet Samà va jugar aquest fi de setmana dos partits, un el divendres corresponent a la 22a. jornada contra el Gassó de Ripollet, quart classificat amb victòria pels vilanovins per 71 a 68 i el diumenge a la pista del Palleja, equip de la part baixa de la classificació, partit també resolt pels samistes amb una clara victòria per 48 a 83.

El divendres el B. Samà disputava un complicat partit davant un dels rivals de més qualitat de la categoria. El dos primers quarts es van acabar amb empat al marcador després de que cap equip assolis avantatges clars fins al minut 19 on els de Ripollet es posaven 9 punts per damunt però una brillant reacció dels locals amb un parcial de 9-0 col•locava l’empat a 33 al descans.

El tercer quart començava un altre cop amb igualtat però les rotacions a la banqueta samista i l’encert des de 6,25 van donar un parcial de 13 a 2 deixant als locals amb un avantatge de 7 punts al final d’aquest tercer quart.

Al darrer quart els visitants van donar la volta al marcador i a manca de 2 minuts guanyaven d’un punt, però els locals van saber controlar els nervis i més ficats en el partit es van endur la victòria 71-68, que els deixa a una sola victòria dels dos líders de la classificació.

Diumenge el B.Samà visitava la pista del Gelida i en un encontre sense gaire història on des de el primer quart els vilanovins van agafar avantatges importants, es va poder gaudir d’un partit tranquil on tots els jugadors van disposar de minuts i tots ells van aconseguir anotar per tancar un partit amb un avantatge de 35 punts.

El proper partit del sènior masculí serà el proper dissabte a les 17:30 hores a casa davant el Gava 07.

BÀSQUET SAMÀ 71 – GASSO DE RIPOLLET 68

Bàsquet Samà: Jordi(12), Alex(15), Sergi(8), D.Gonzalez(2), Ruben(19), Aimon(8),
A.De la Fuente(2), Nil(2), R.Tenor, Gerard, D.Ximenes(3).
Entrenador: Alfons Roviralta
Parcials: 17-17 / 33 – 33 (descans) / 55 – 48 / 71 – 68 (final).
Àrbitre: Sr. F. Viedma