tennis taula

Andrade finalista open catalunya

Bona actuació a la segona fase de l’Open Catalunya.

Jordi 05-05-2008 16:26 Lectures 290

Arxivat a:

Julio Andrade, jugador del CTT Vilanova

Julio Andrade, jugador del CTT Vilanova

El passat dissabte es va disputar la segona fase de l’Open Catalunya a Barcelona, amb una nodrida participació de jugadors del Club Tennis Taula Vilanova.

Dels quatre representats del club, només un no va poder passar de grup, Marc Lari que va quedar tercer i no va poder accedir al quadre final. Albert Soler si que va aconseguir passar el grup, en el que va quedar en primera posició, però a vuitens de final queia eliminat per Jordi Bigorra amb el que perdia per un clar 3-0.

Jaume Budesca passava al quadre com a segon de grup. En vuitens guanyava fàcil, 3-0 a Quesada, però a quarts la mala sort el feia caure eliminat en un partit molt ajustat on Satorras el superava per 3-2 i 11-9 a joc decisiu. Finalment Budesca seria cinquè guanyant a Jordi Dot.

La millor actuació dels jugadors del CTT Vilanova la faria Julio Andrade, que després de passar segon de grup al quadre, es desfeia a vuitens de final de Oriol Serrat, a quarts de final guanyava a Luco amb emoció inclosa, 3-2 i 14-12 al cinquè. A semifinals esperava Bigorra, i Julio també el guanyava per 3-2. Però a la final Satorras li va parar els peus a Julio Andrade, que no va poder evitar la derrota per 3-0.ENQUESTA WEB

Amb la mirada posada al 9 de maig, data en què decau l'estat d'alarma, el Govern preveu l'escenari que es pugui aixecar el toc de queda nocturn si les dades actuals es consoliden

El 9 de maig s'aixeca l'estat d'alarma. Creus que és necessari mantenir el toc de queda?


No