tennis taula

El CTT Vilanova ja és a Coruña

El sorteig de la fase d'ascens avui a les vuit

Jordi 16-05-2008 18:08 Lectures 151

Arxivat a:

Albert Soler escalfa a Naron(Galicia)

Albert Soler escalfa a Naron(Galicia)

El Vilanova ja es troba a Naron(Galícia) per la disputa de la fase d'ascens a primera nacional. Els vilanovins que son caps de serie esperen el sorteig avui a les vuit del vespre. Els grups de quatre. El primer classificat ascendeix directe mentre's el segon i el tercer jugarien una repesca el diumenge. Els rivals mès perillosos serien el Palma (amb un jugador bulgar), el Sallent i Bagà (amb un jugador nigerià), El Corunya i Naron gallegs. Els rivals andalusos sòn favorits també a l'ascens , el Jerez i el Linares (amb el de ripollet Rafa Ramirez).
El del Garraf dirigits per Jose Antonio "Garci", amb el sitgetà Rafa Monzó com jugador insignia. Ja va estar el 2006 a Don Benito i aconseguir l'ascens amb el 100% dels punts, juntament amb el vilanoví Albert Soler, jugador sub-21 que ara està mès curtit. Completen i compensen l'equip Jaume Budesca, millor jugador tarragoní actual i el de Sant Fost Julio Andrade, que ja sap el que son aquests tipus de partits.
Els vilanovins tindran en el seu grup un altre dels caps de serie i dos segons de grup que la sort dirà si sòn més assequibles o no, en una competició curta i en que els nervis jugan molt i de forma diferent a un partit normal.

ENQUESTA WEB

El PSOE (122) guanya les eleccions i suma amb Cs (57) o amb Podem (42) i independentistes

ELECCIONS GENERALS. Després dels resultats del 28-A, quin pacte de govern prefereixes al Congrés?

PSOE + Podem + independentistes
PSOE + Ciutadans