tennis taula

El CTT Vilanova ja és a Coruña

El sorteig de la fase d'ascens avui a les vuit

Jordi 16-05-2008 18:08 Lectures 165

Arxivat a:

Albert Soler escalfa a Naron(Galicia)

Albert Soler escalfa a Naron(Galicia)

El Vilanova ja es troba a Naron(Galícia) per la disputa de la fase d'ascens a primera nacional. Els vilanovins que son caps de serie esperen el sorteig avui a les vuit del vespre. Els grups de quatre. El primer classificat ascendeix directe mentre's el segon i el tercer jugarien una repesca el diumenge. Els rivals mès perillosos serien el Palma (amb un jugador bulgar), el Sallent i Bagà (amb un jugador nigerià), El Corunya i Naron gallegs. Els rivals andalusos sòn favorits també a l'ascens , el Jerez i el Linares (amb el de ripollet Rafa Ramirez).
El del Garraf dirigits per Jose Antonio "Garci", amb el sitgetà Rafa Monzó com jugador insignia. Ja va estar el 2006 a Don Benito i aconseguir l'ascens amb el 100% dels punts, juntament amb el vilanoví Albert Soler, jugador sub-21 que ara està mès curtit. Completen i compensen l'equip Jaume Budesca, millor jugador tarragoní actual i el de Sant Fost Julio Andrade, que ja sap el que son aquests tipus de partits.
Els vilanovins tindran en el seu grup un altre dels caps de serie i dos segons de grup que la sort dirà si sòn més assequibles o no, en una competició curta i en que els nervis jugan molt i de forma diferent a un partit normal.

ENQUESTA WEB

El Departament de Salut està preparant una nova llei d'addiccions amb limitacions més àmplies contra el tabac davant un repunt del consum després d'uns anys de descens

Salut vol prohibir fumar a totes les terrasses. Què et sembla la mesura?

Molt bé
Malament