FUTBOL

La Danone Nations Cup arriba a Vilanova

VD 16-05-2008 20:51 Lectures 236

Arxivat a:

El dissabte 17 de maig, les instal·lacions del camp municipal dels Alumnes Obrers viurà una jornada intensa i entranyable. S’hi disputa la fase catalana de la Danone Nations Cup, un torneig internacional de futbol 7 en categoria aleví (10-12 anys) que enfronta equips de més de 30 països. En representació de la Fundació hi participarà l’Aleví A que recentment s’acaba de proclamar campió de lliga.

No és la primera vegada que la secció de futbol de la Fundació és amfitriona d’un event d’aquestes característiques fet que demostra la bona feina de l’entitat. A més, la Danone Nations Cup col·labora amb Esport Solidari Internacional, una organització sense ànim de lucre que té com a objectiu ajudar a nens i nenes de països del tercer món mitjançant l’esport. Durant el torneig, es durà a terme una campanya de recollida de material esportiu i escolar.


ENQUESTA WEB

El Departament de Salut està preparant una nova llei d'addiccions amb limitacions més àmplies contra el tabac davant un repunt del consum després d'uns anys de descens

Salut vol prohibir fumar a totes les terrasses. Què et sembla la mesura?

Molt bé
Malament