Tennis taula

Un grup molt complicat per intentar l'ascens

El CTT Vilanova ja coneix rivals a la fase d’ascens

Jordi 16-05-2008 22:39 Lectures 201

Arxivat a:

CTT Vilanova a Naron

CTT Vilanova a NaronEl Vilanova li tocarà un grup molt difícil de cara a ascendir a primera nacional. El Sallent, Hispanidad i Lasarte.
Demà dissabte començarà contra Krafft Atletiko LASARTE .de país vasc. L’equip entrenat per un vell conegut, el català Kim Pla serà el primer rival que es preveu molt incómode. Luis Echeto,Ivan Garcia,Daniel Rebordinos,,Markus Kilian y Zuhaitz Irastorza, aquest barrer jugador d’atac amb gomes amb pics que el fan perillós. Rebordinos i Echeto Superen el 80% de victòries.

El Sallent format per Valentí Barlám, Ramón Sala, Adrià Montanyà. És un altre vell conegut dels vilanovins, El darrers precedents són positius ja que va ser la final del Campionat de Catalunya per comarques guanyada pels vilanovins amb autoritat. Fa dues temporades els del Garraf tambè van barrar el pas als del Bages en un partit trepidant al pavelló de les Casernes. Són un equip perillós per experimentat i compensat. Més tècnics Montanyà i Sala , de joc directe i incómode Barlam, necesita de concentració del rival.
L’Hispanidad l’equip andalús ha estat un altre dels equips que es volien evitar. Amb un jugador venezolà Alejandro Moya de molt nivell invicte en tota la lliga y Amadeo Sanchez amb un 88% de victòries que ha estat a un gran nivell tota la temporada.
En definitiva uns rivals molt durs pel dissabte, en uns sortejos que sempre són desiguals. L’objectiu almenys no quedar quart ja que es preveu que tots els partits siguin molt durs i no hi han favorits clars. La elecció en les alineacions serà molt important.


ENQUESTA WEB

El Departament de Salut està preparant una nova llei d'addiccions amb limitacions més àmplies contra el tabac davant un repunt del consum després d'uns anys de descens

Salut vol prohibir fumar a totes les terrasses. Què et sembla la mesura?

Molt bé
Malament