Golejada històrica del Barça davant el Reus en el primer partit de la final del Play Off

El Reus cau per 7 gols a 0 en el Palau Blaugrana

En el primer partit de la sèrie final del play off pèl titol de l'OK Lliga, disputat aquest vespre en el  Palau Blaugrana, el F.C. Barcelona ha golejat al Reus Deportiu per 7 gols a 0.

El resultat ho diu pràcticament tot, ja que al final de la primera part  el marcador ja assenyalava un clar 5 a 0.

En la primera part  Borregan ha inaugurat el marcador en el minut 5, per ser Masoliver en el minut 9 qui l'ampliava amb el segon gol local. Mig minut desprès, "Beto" Borregan feia el tercer, per ser Teixidó qui en els minuts 19 i 22 ampliava el marcador fins arrivar al descans amb un clar cinc a zero.

A la segona part  els dos equips s'han relaxat i han estat els júniors locals  els que han completat el marcador. Primer G. Verges en el minut 7 i despres Chistian sobre la botzina final.

Malgrat que en aquest tipus de competició, el que realment val es la victòria sigui quin sigui el resultat, creiem que aquesta golejada podria ser negativa pels reusencs, ja que el segon partit es a menys de 42 hores. Veurem com encaixa  no l'equip, si més no la directiva roig i negre aquesta derrota.

Cal esmentar que per part del Reus no ha jugat "Negro" Páez per sanció, i que J. Garcia tocat des de el partit  contra el Liceo, sols ha sortit a buscar la cinquena targeta. Per la seva part el Barça, amb les baixes de Ordeig i de Panadero, ha reservat a Borregan, tocat en un genoll,  tant bon punt  com el marcador  ha estat  favorable (min. 10).