hoquei patins

Catalunya segueix imbatuda en la Copa América

La Selecció Catalana que participa en la Copa América que es disputa a la canxa del Deportivo Huracán de Buenos Aires segueix imbatuda en aquesta competició.

Ahir a la matinada va derrota a la Selecció Portenya per 6 gols a 3, en un partit que forma part de la competició però no te valor classificatòri, ja que els americans  disputen la competició  reemplaçant a la Selecció de Paraguay que es va retirar a darrera hora.

Pelicano va avançar als catalans, però  l' empat  argentí no va trigar en pujar al marcador. Abans del descans Jepi selva i Romà Bancells van posar el 3 a 1 en el lluminós. En la segona part , i en els primers minuts els gols van anar alternant.se, i així els locals van escurçar diferències  ben aviat però Jepi Selva va tornar a posar la diferència en dos gols. Un altre gol argentí va tenir la resposta catalana del stic de R. Bancells.  Desprès el nou fitxatge vilanoví R. Rocasalbas feia el cinquè i sisè gol  català. Esmentar que David Arellano va ser el porter titular del seleccionat català.

Aquest mati, hora americana, Catalunya ha golejat a Brasil per 8 gols a 0. Quatre gols en cada part han  evidenciat la superioritat europea. En la pirmera part han marcat R. Bancells, Jepi Selva, J.M. Grasas i J. Molet. En la segona part, que com la primera ha estat de total domini català han marcat J. Molet, J. Selva, D. Càceres i R. Rocasalbas.

Aquesta matinada, hora catalana, Argentina posarà a prova  en el partit mès important de la primera fase al seleccionat català.Es juguen el primer lloc, malgrat que tot es decidirà en la gran final en la que si no hi han sorpreses  es tornaran a veure les cares ambdós conjunts