FUTBOL

L'Amateur guanya 3 a 0 a la Guàrdia en el primer partit a casa

CF Vilanova B 3 - 0 La Guàrdia

La primera part va estar marcada per l'efectivitat dels vilanovins, ja que els va permetre marxar al descans amb un còmode avantatge de 3 a 0 en el marcador. Els gols van ser obra de Marcos, Pau i Juanma. A la segona meitat, per contra, van succeïr poques coses i ni uns ni altres van aconseguir crear perill. Així doncs, el matx es va acabar amb el mateix resultat que tenia al descans.

Un partit en què l'amateur del Vilanova, tot i no realitzar un gran joc, va demostrar una gran efectivitat i va aconseguir els tres punts en el primer partit disputat a l'estadi.

Jugadors: Alfaro, Fran, Marcos, Sergi, Capa, Pau, Jose Antonio, Marc, Juanma, Marcos i Agus.

Recanvis: Adri, Adolfo, Dragos, Gerard, Guisado, Morillas i Serra.