CICLISME

Resultats de la cursa ciclista de Santa Tecla

Aquesta, va transcorre per un circuit de 700 metres a la zona de Can Pei – La Plana. Va ser una cursa de la categoria d’escoles de ciclisme, es a dir amb nens i nenes d’edats compreses entre els 5 i els 14 anys i puntuable per la Copa catalana i Challenge Barcelona – Girona, i on hi va haver la participació d’un centenar de nens i nenes de tota Catalunya.

En finalitzar les curses federades, es van còrrer tres curses obertes, on podien participar tots els nens i les nenes sense la necessitat d’estar federats. Aquesta cursa va tenir molta expectació donat que hi van participar 52 nens de diverses escoles de Sitges i la comarca del Garraf.

Cal destacar la presència a la cursa de la Presidenta de la Federació Catalana de Ciclisme Carme Mas, qui va valorar la cursa amb molt bona nota.

Comentar la participació en aquestes curses de l’escola de Ciclisme del Club Ciclista Velo Sprint Vilanova, com a representació comarcal, que va acabar com a 2on classificat per equips, amb 17 corredors, els més ben classificats del club van ser: Abel Gordillo 1er en la categoria de pre-benjamins, Iu Gran de Tena 8é i Fidel Pérez 9é en Benjamins de 2on any. Sergi Olià 4art en Principiants, Robert Barroso 4art i Jorge Martínez 5é en Alevins de 1er any, Marta Zanón 3era en Alevins de 2on any, Xavier Pestellé 2on, Adria Guerrero 6e, Gerard Aragón 11, en infantils de 1er any i, en la categoria d’infantils de 2on any, Isaac Carbonell 2on, Marc Muñoz 3er, Dani Ginés 4art, Bernat Font 5é, Alejandro Cruz 6é, Àlex carretero 10é i Ivan Nafria 13é.

Destaquem la molt bona 2ona posició del corredor local Isaac Carbonell, tot i patir una caiguda en el transcurs de la prova.

Els guanyadors de les curses populars van ser: en la cursa de 5 i 6 anys, 1er Matias Benbenuto, 2on Angela Carrascosa i 3er Joan Rosa. En la cursa de 7 i 8 anys, 1er Lluc López, 2on Genís Escoté i 3er Dorian Villalba. I en la categoria de 9, 10 i 11 anys, 1er Alejandro Morales, 2ona Neus Palacios i 3er Gastón Figliozzi.

Per acabar comentar que el Club ciclista Velo Sprint organitzarà el proper diumenge dia 28 a Vilanova, una altra cursa ciclista d’aquesta mateixa categoria, serà en aquest cas la X Ruta del Xató, aquesta cursa es farà als voltants del carrer Masia d’en Cabanyes al circuit que rodeja la fàbrica Prysmian (antiga Pirelli).

En aquesta cursa podran participar també tots els nens i nenes que vulguin de 5 a 14 anys on només han de dur bicicleta i casc.