Resultats dels partits jugats el cap de setmana del 18 i 19 d'octubre

AMATEUR (Primera divisió Regional Grup 3) Temporada 2008-2009
CF Vilanova B 1-1 F.A. Espluguenc

Jornada 6 – 19/10/2008

L' Amateur empata a casa davant l'Espluguenc

La primera part va ser dominada i ben jugada per l’Amateur. Des de l'inici el domini del joc va ser dels vilanovins i l’equip va arribar a la porteria contrària constantment. En una acció a pilota parada, Agus va aprofitar el refús del porter, per avançar als locals.

A la segona part, tot i haver-hi més igualtat al partit, els vilanovins van tenir dues ocasions per tancar el partit però no va ser així. En un contraatac, els visitants van marcar el gol de l'empat, que ja va ser definitiu.

Jugadors: Alfaro, Jose Antonio, Marcos, Sergi, Fran, Pau, Agus, Guisado, Juanma, Marcos i Morillas.
Recanvis: Adri, Dani Arnabat, Gerard, Serra, Marc, Dani Lozano i Abel.

FEMENÍ AMATEUR (Primera divisió Grup 1) Temporada 2008-2009
CF Vilanova 0-1 F.E. At. Vilafranca

El derbi es decanta a favor del Vilafranca

Bon derbi i bon joc ofert pel Femení A i el Vilafranca, amb victòria de les segones gràcies a un gol aconseguit molt aviat. Tot i que el Vilanova va buscar l’empat, el Vilafranca va donar per bo el resultat tancant-se a darrere. El gol al minut 3 del Vilafranca va fer que el Vilanova hagués de presionar i es descuidessin algunes zones del camp, fet que va provocar que no s’aconseguís profunditat ni ocasions. A la represa, el Femení A va sortir amb idees noves i va conservar la pilota creant espais i arribades a porteria. Tot i així, el Vilafranca, tancat a darrere, no va donar facilitats per a finalitzar les jugades i el marcador no es va moure.

Jugadores: Vero, Luri, Adriana, Anna, Cubillos, Eli, Debo, Cristina, Laura A., Sonia, Sara M.
Recanvis: Laura D., Mariona, Marina, Sara R., Alba, Lídia.

El juvenil B empata a casa

Injusta derrota del juvenil B del Vilanova deprés del treball i l´esforç que va realitzar. Jugant així, en propers partits milloraran els registre. La primera part va ser la millor jugada fins aleshores, però l´expulsió de Guillem al minut 27 va condicionar la resta del partit al Vilanova. Al descans, es va arribar amb resultat d’empat a un. A la segona meitat, el vilanova, tot i tenir un jugador menys, va demostrar que era millor que la P.B. Anguera, però l´arbitre va donar per bons dos gols en fora de joc al rival i va fer que la victoria i els tres punts es quedéssin a Barcelona.

Jugadors: Alfred, Ramos, Jesús, Blai, Isaac, Pere, Guillem, Samba, Victor, Julià, Dino. Recanvis: Carlos, Dani, Haritz, Guerrero, Fran, Adrià, Martí.

JUVENIL C (Segona divisió Grup 25) Temporada 2008-2009
Fundació Vilanova 5-2 U.E. Sitges

CADET A (Primera divisió Grup 7) Temporada 2008-2009
C.F. Blanca Subur 6-3 Fundació Vilanova

Jornada 4 – 18/10/2008

El Cadet A perd a la seva visita a la Blanca Subur

Resultat massa ampli a favor dels locals pel que es va veure al terreny de joc. Les claus del partit van ser les facilitats donades pels vilanovins a pilota parada i els errors davant de porteria. Els vilanovins van tenir moltes opcions de gol treballades que no van saber aprofitar i no regalades com les que van donar al contrari. L’inici del matx va ser molt igualat i intens. Els vilanovins van rebre dos gols a la sortida de còrners, però ràpidament van empatar. Al descans es va arribar 4-2, i amb ocasions de gol clares pels vilanovins. La segona part, va continuar amb la mateixa tònica. Va acabar-se amb el 6 a 3 definitiu, després que el Vilanova generès ocasions clares de gol que es van errar i que podien haver igualat el resultat.

Jugadors: Adrian, Edgar, Kevin, Ruben, Molina, Ivan Meyer, Victor Félix, A. Galán, Oscar, Omar, Adri Ramírez.
Recanvis: Ivan Navarro, J. Jiménez, Jona Cruz, Borja.

Bon partit fora de casa del cadet D i segona victòria

Segon partit de lliga en què el cadet D es troba un rival fort físicament però, jugant al futbol com s'ha de jugar, es torna a demostra que la qualitat guanya. Els primers 30 minuts van ser d'atac i gol per part dels vilanovins fins a marcar el primer gol. A partir d’aleshores, l'equip es va contagiar del joc fosc del rival i els primers quaranta-cinc minuts van acabar 1-1. La segona part va portar altra vegada molt bon joc i ni el camp irregular ni les patades del rival van poder parar un equip crescut i amb ganes de jugar. Cal destacar el hat trick d'Adrià Morlanes ,el segon gol de falta directa d'aquest any, marcat per Gabri, i la lluita de tot el equip.

Jugadors: Carles, Miguel A., Pau, Jordi, Dani, Miguel J., Balduz, Serra, Javi, Adrià, Jose A.
Recanvis: Joel, Isaac, Hicham Sbaa, Albert, Gabri, Felix, Jonathan.

INFANTIL A (Divisió Preferent Grup 1) Temporada 2008-2009
C.F. Santboià 3-0 Fundació Vilanova

L'Infantil A pateix la primera derrota de la temporada al camp del Santboià

La primera meitat va ser equilibrada i cap dels dos equips va aconseguir dominar el joc. En una pilota parada, com ve sent costum, els visitants van aconseguir avançar-se al marcador. A la segona part, l'infantil A va apretar per aconseguir l'empat i va disposar d'alguna ocasió clara. A falta de cinc minuts, amb l'equip volcat a l’atac, els locals van aconseguir marcar el segon i el tercer gol. Es tracta de la primera derrota de la temporada. El 3-0 no reflexa el succeït en el partit, ja que la bona defensa dels locals, que van saber administrar el gol aconseguit a l’inici, va impedir que el joc desplegat pel Vilanova donés fruits.

Jugadors: Manu, Andreu, Nilson, Alex, Sergio, Oriol, Mati, Marcos, Genís, Alejandro, Nil.
Recanvis: Oscar, Dani, Pau, Mario, Gerard, Ricard, Marc.

INFANTIL B (Segona divisió Grup 20) Temporada 2008-2009
Fundació Vilanova 19-0 J.E. St. Jaume dels Domenys

Passa per Vilanova un dels equips més fluixos de la categoria

En un camp mullat i sota la pluja, els vilanovins van imposar el seu ritme de joc i van aconseguir, ja en la primera meitat, set gols. Va ser una primera meitat ordenada i seriosa. A la represa, els visitants, veient la pluja de gols que rebien, van baixar els braços sense oposar-se al joc desplegat pel Vilanova. Cal destacar l'esportivitat i la forma d'encaixar una derrota tant contundent per part de l'equip visitant. El partit va ser de clar domini local i tot el joc el va realitzar l'equip del Vilanova. Probablement un partit com aquest no es repeteixi en tota la temporada.

Jugadors: Enric, Dani, Alex, Jonathan, Pablo, Roberto, Adrià, Enric, Abdel, Sergio, Amir.
Recanvis: Sergi, Lucas, Guillem, Joel, Polo, Manel, Oscar.

L'Aleví A s'imposa amb autoritat al Base Olèrdola

L'Aleví A va sortir a per totes des del començament i, al minut 6 de la primera part, ja dominava el partit per 3 a 0. El control del joc va ser clarament local amb estones de bon futbol. Al final del període, 4-0. A la represa, els visitants es van defensar millor però les ocasions s'anaren succeïnt i, amb elles, els gols. Bon inici de lliga el de l'aleví, que resol els seus partits gràcies al bon joc desplegat. Cal, però, que l'equip no es confiï per poder afrontar els següents partits amb garanties.

Jugadors: Aaron, Eric, Pol, Ruben, Aitor, Marcel, Pau P., Sergi, Pau R., Ignasi, Victor.

Recanvis: Álvaro, Erik, Marc, Javi, Iker, Aritz, Alejandro.

ALEVÍ B (Primera divisió Grup 9) Temporada 2008-2009
C.F. Puigreig 0-4 Fundació Vilanova

ALEVÍ C (Segona divisió Grup 26) Temporada 2008-2009
Fundació Vilanova 2-0 C.F. Vilanova del Camí

Victòria treballada de l’aleví C

Els primers minuts del partit van ser de tanteig. L’equip va anar assentant-se al camp i al llarg de la primera part van començar a arribar les ocasions clares. Malauradament, no es finalitzaven bé. A la represa, es va seguir en la mateixa tónica de joc i l’aleví va aconseguir tancar l’equip contrari al seu camp. Ràpidament, es van aconseguir dos gols que van donar una victòria molt merescuda. No era un partit fàcil ja que es jugava molt d’hora i era fàcil que l’equip sortís adormit. L’equip va anar de menys a més i va aconseguir, a base de fer bones jugades per banda, combinar dues vegades i aconseguir un bon marcador.

Jugadors: Kilian, X. Esquiu, Jaume, Alex, Guillem, Pol, M. Busquets, Isern, Joel, Carles, A. Gil.
Recanvis: Ramiro, Adrià, Sergi, Dorian, Ferran, A. Fraile.

ALEVÍ D (Segona divisió Grup25) Temporada 2008-2009
C.F. Fàtima 1-1 Fundació Vilanova

L'Aleví D empata al camp del Fàtima

L'equip va sortir disposat a lluitar pel partit i aviat es va avançar en el marcador. El joc era molt disputat però amb domini dels vilanovins, que van disposar de nombroses ocasions. A la represa els locals van empatar de penal. El partit va passar a ser molt trabat degut al mal estat del camp. El segon gol dels vilanovins va ser anul.lat per un fora de joc més que dubtós. En resum, l'equip va fer front a les adeversitats, però li va faltar convertir les ocasions de gol. Degut al mal estat del camp el joc no va ser vistós, s'imposava el físic i en aquets aspecte els vilanovins van lluitar molt, tot i que van jugar sense ordre en diverses fases del partit abocats en busca el gol.

Jugadors: Javi, Nil, Theo, Max, Nico, Oriol, Jose, Quim, Michael, Adrià, Aaron.

Recanvis: Eric, Sergi, Adripa A., Isma, Xavi, Jordi, Asier.

BENJAMÍ A (Divisió Preferert Grup 1) Temporada 2008-2009
U.D. At. Gramanet 1-1 Fundació Vilanova

El Benjamí A empata davant de la Gramanet

El partit no va ser molt vistós futbolísticament per part del Benjamí A, però va mostrar una molt bona actitud i va lluitar cada pilota. Tot i que encara no ha aconseguit guanyar, ja es comencen a veure els fruits del treball realitzat i només cal seguir en aquesta direcció per a qué arribin els bons resultats.

La primera part no va tenir un dominador clar. Tot i així, els vilanovins van avançar-se al marcador en una contra molt ben portada i amb el marcador de 0-1 es va arribar al descans. A la segona, la Gramanet va apretar però els nois del Benjamí van estar molt bé posats al camp i van aguantar els atacs locals. A falta de només 7 minuts, la Grama va empatar amb molta

Jugadors : Aaron, Agustí, Pol, Gerard L., Max, Cesar, Isaac, Marc P., Marc S., Alejandro, Gerard F., Kilian, Dani.

BENJAMÍ B (Segona divisió Grup 18) Temporada 2008-2009
Fundació Vilanova 7-2 C.F. Blanca Subur

El benjamí b s'emporta el derbi amb la Blanca Subur

Un gran primera part del benjamí B del Vilanova va servir per encarrilar el partit. L'equip es va mostrar molt concentrat en tot moment, va tenir la possessió de la pilota i va crear moltes ocasions malgrat que tan sols va ser capaç de materialitzar-ne tres. A la segona meitat l'equip es va relaxar, i el xoc va perdre intensitat i ordre. Tot i això, la superioritat dels vilanovins va permetre continuar golejant a l'equip sitgetà. El resultat final va ser de 7 gols a 2. Els autors dels gols van ser: Pau O.(2), Martí (1), Andrés (1), Boris (1), Alejo (1) i Pau A. (1).

Jugadors: Roger, Guillem, David, Marc, Pau A., Martí, Boris, Alejo, Andrés, Gerard, Pau O.,Jordi.

BENJAMÍ C (Segona divisió Grup 20) Temporada 2008-2009
Fundació Vilanova 4-2 C.F. Igualada

El Benjamí C debuta amb una derrota davant l'Igualada

El Benjamí C va començar el partit dominant i va avançar-se fins a tres vegades, però no va ser constant i es va deixar remontar fins marxar al descans amb un 3-4 en contra. A l'inici de la segona, al Vilanova li va costar entrar en el partit i va encaixar tres gols més. Aleshores si que va saber reaccionar i va recuperar el control del partit. Malauradament, només va poder remontar un gol. El Benjamí C no va poder culminar amb victoria un partit igualat, davant d'un Igualada molt efectiu i fort físicament. El vilanova no va saber mantenir el bon ritme de joc que va imposar a l'inici del partit i va pagar car els errors defensius a la segona part. Tot i aixó, va realitzar un bon joc intentant construir les jugades des de darrera i sempre amb la pilota per terra.

Jugadors: Edgar, Alex S., David, Rafa, Sergi, Gerard, S. Sánchez, Pau, Alex, A., Guzmán, Alejandro, Adam.