hoquei patins

Repartiment de punts a Sant Hipòlit

La manca d'encert ofensiu del Vilanova no li permet aconseguir els tres punts

Llorenç Mateo 09-11-2008 0:32 Lectures 134

Arxivat a:

El C. P. Vilanova Ull Blau i el Guell Voltregà han empatat a un gol en el partit corresponent a la novena jornada de la lliga regular de l’OK Lliga disputat aquest vespre en el Pavelló de Sant Hipòlit de Voltregà, que presentava una fluixa entrada de públic si ho comparem amb el que habitualment s’està acostumat en aquesta pista.

Indicar que avui, l’ambient no ha estat crispat ni especialment hostil contra l’equip vilanoví, com havia estat en els darrers anys, potser recordant que gràcies a la honestedat esportiva del Vilanova avui el Voltregà està disputant l’OK Lliga.

El partit ha estat un xic ensopit en la primera part, que ha finalitzat amb empat a zero gols, desprès de que ambdós equips hagin enviat el mateix número de boles als pals de les porteries rivals, i que el joc ha estat igualment equilibrat.

Ala segona part, els primers minuts han estat de total domini del Voltregà, que ha aconseguit en el minut 4 el seu primer i únic gol, amb un tret de F. Bargalló, davant el qual res ha pogut fer D. Arellano. Han estat uns minuts en que el Vilanova ha desaparegut de la pista i surava la tragèdia en forma de més gols locals sobre els vilanovins. Però a partir del minut 10 els del Garraf han tornat a equilibrar el joc i ha estat Roger Rocasalbas qui en el minut 17 amb una gran jugada personal feia el gol de l’empat, resultat aquest amb el que han finalitzat els 50 minuts reglamentaris.

Del Vilanova destacar la seva fermesa defensiva amb un Arellano esplèndid i avui de nou amb una total mancança d’encert davant la porteria rival. Es la gran assignatura pendent. Per part del Voltregà, ara molt argentinitzat, destacar la presència i el bon joc de Pablito Martín, recentment incorporat, que li dona el toc de qualitat a l’equip osonenc, en el que comencen a treure el cap jugadors joves com del Teixidó, Vives, Moles, etc.

Han dirigit l’encontre els col•legiats Srs. Sandoval i Prades i els equips han alineat:

GUELL VOLTREGA.-Puigbi, Bargalló, P. Martín, Uribe, G. Teixidó, J. Rodriguez, VilaríóS. Teixidó

C.P. VILANOVA ULL BLAU.- Arellano, Del Amor, Brichs, Rocasalbas, Boira Julivert Casadevall


ENQUESTA WEB

El Penedès i Garraf en ple arriba a la segona fase del desconfinament. A les portes de l'estiu i amb un futur incert, segurament ja heu començat a fer plans per a les vostres vacances

Heu començat a fer plans per aquest estiu?


No