HOQUEI PATINS

Maleït penal

Apretada i injusta derrota la que va patir el CP Sitges Arian per 3-2 a Lleida, en part pel joc que els de Ramon Peralta van fer i així demostrant que ni molt menys mereixien la derrota

El partit va ser un “ tu a tu” entre dos conjunts conscients de que guanyar els 3 punts era imprescindible per escalar posicions en la classificació, van ser els lleidatans qui van adelantar-se en el marcador després de que el davanter local Toni Seró desvies un “ xut” de mig camp i aquest es coles a la porteria d’en Jordi Domènech, el gol local no va enfonsar als sitgetans que van seguir lluitant i creant perill sobre la porteria visitant defensada per en Ramon Gascón, prova d’això va ser quan al min 16, l’Albert Soteras, màxim golejador del Sitges aquesta temporada, va empatar el partit, l’alegria de l’empat no duraria molt ja que dos minuts més tard un discutit penal senyalat per la parella arbitral, Gomez i Rovira, va provocar que Maiol Giralt avances als locals, amb aquesta situació la primera part no tindria mes historia i es quan s’arribava al descans.

La segona part començava amb un Sitges més posat al partit, a per totes, conscient que els 3 punts eren necessaris guanyar-los per tal de sortir de la difícil situació en que es troba l’equip, passava el temps i els sitgetans no aconseguien materialitzar les ocasions de gol fins que al min 38 Sebas Moreno, qui finalment va poder participar en el partit va empatar el “ matx” a 2 i així tornava a col·locar els sitgetans dintre del partit però com va passar en l’empat a 1 els lleidatans van tardar dos minuts en reaccionar a través d’una escandalosa falta directa que la parella arbitral es va inventar, quan un jugador local va ser suposadament derribat per darrere i estan dos defenses del Sitges per endavant l’àrbitre xiula falta directa, tot esta dit vergonyós, el jugador local Francesc Gil no va desaprofitar “ el regal” i marcava el definitiu 3-2 que ja no es mouria del marcador del “ Onze de Setembre”, un Sitges que ho va intentar fins a l’últim segon inclòs un penal que malauradament com ha anat passant en anteriors jornades, Albert Soteras fallava i així els sitgetans deixaven escapar 3 punts d’or de la pista d’un rival directe com es el Lleida.

Toca passar pagina i encarar els propers compromisos que no seran fàcils ja que la setmana que ve els sitgetans visiten la pista del Coinasa Liceo i la següent reben la visita del FC Barcelona, així que a intentar en aquests dos partits treure algun resultat positiu.

Grupo Castillo Lleida: Ramon Gascón(P), Carlos Trilla, Francesc Gil(1), Maiol Giralt(1) i Toni Seró(1) inicial. Toni Marin(P), Eloi Gaspar, Andreu Tomás i Eugeni Navarro. Entrenador: Quim López

Club Patí Sitges Arian: Jordi Domènech(P), David Renom, Albert Riba, Marçal Montserrat i Marc Soler(inicial) Àlex Ribó(P), Albert Soteras(1), Sebas Moreno(1), Oriol Pena i Sergio Miras. Entrenador: Ramon Peralta

Àrbitres: Gomez i Rovira, de la territorial catalana, malament, molts equips ja ho venen reclamar al organisme que ho ha de fer, l’arbitratge no correspon al nivell de la competició que estem parlant, cal una renovació de criteris i que tots els afectats s’assentin a reflexionar sobre el tema. Van mostrar targeta blava a Francesc Gil i Carlos Trilla per part dels locals i pels visitants a Marçal Montserrat i Sergio Miras.