HOQUEI PATINS

Prou de ridículs, solucions ja!

El Patí fa un altre ridícul davant l’Alcoi i deixa als aficionats molt emprenyats

L’Alcodiam ha derrotat per 0 gols a 2 al C.P. Vilanova en el partit disputat aquest vespre en el Pavelló de la Plaça de les Casernes, corresponent a la 14ena jornada de la lliga regular de l’OK Lliga, avançat per la participació del Pati en la Lliga Europea.

La victòria dels alacantins es justa, ja que ells han tingut les ocasions més clares davant la porta, mentre que els locals s’han mostrat sense cap idea. Avui com dissortadament estem veient en el Pavelló no tenim un equip, tenim una banda, com la de l’Empastre taurí (aquella dels nans toreros) i això es impropi d’una plantilla que pel seu cost hauria de tenir a hores d’ara una plaça assegurada en la Copa del Rei.

Els socis i aficionats han mostrat en el darrer tram de l’encontre i al final el seu malestar. I estan exigint solucions ja. Ara encara estem a temps. A l’inici de temporada pensàvem que havíem resolt l’efectivitat davant la porteria, però, amics.... La connexió del cava sembla que estigui totalment desbravada, i tot i aixó des de la banda es mantenen jugadors en pista que tenen els fusibles fosos.

Del partit sols en salvem els primers deu o dotze minuts, la resta per oblidar. Molt de córrer, voltar i tirar a tort i a dret. Quan hi ha d’haver un home dins de l’area no hi es, i quan no toca estan pel mig. No hi ha ni idea de jugar sense bola. En fi, anem al que cal.

A la primera part , com hem dit els primers minuts han estat de clar domini local sense efectivitat, però en el minut 15 i en una jugada estranya Rodero desviava una bola i feia el primer gol alacantí. Amb aquesta avantatge s’ha arribat al descans.

A la segona part i en el minut dos un penal llençat per Del Amor, força be cal dir-ho, ha estat desviat entre el porter i el pal. El Vilanova corria i corria, xutava a la babalà i els minuts anaven passant . Els visitants cada cop que s’aproximaven a la porteria d’ Arellano feien por, i desprès d’enviar dues boles al pal, al minut 23 de nou Rodero afusellava a Arellano. Era el 0 a 2 i tot dat i beneit.

Del Vilanova sols es salva Arellano. Casadevall i Julivert correctes dins la mediocritat i la resta, inclòs l’entrenador, per oblidar.

De l’ Alcodiam, un equip justet, amb un porter molt correcte i que sap molt be quines son les seves limitacions. Saben a que juguen. El Vilanova dissortadament no.

Han dirigit l’encontre els Srs. Vidal i Garmendia sense complicacions. No els podem acusar de la derrota ni molt menys. Els equips han alineat:

C.P. VILANOVA ULL BLAU.- Arellano, del Amor, Boira, Brichs, Casadevall (equip inicial) Julivert, Oriol Palau