BÀSQUET

Un plus en actitud val una victòria pel Ribes

Tercera Catalana Femenina

El Ribes continua dibuixant una línia ascendent. En l’última jornada les blaves s’enfrontaven a un complicat Tecla Sala que va posar molts problemes sobre la pista, però la concentració i l’actitud van fer que les locals resolguessin el matx amb un favorable 49-43.

Després d’una setmana d’entrenaments irregulars i del descans del calendari, les de Marc Ferrer afrontaven el matx amb condicions a priori inferiors davant de les terceres classificades. Tot i això, no van valer cap tipus de prejudicis i el Ribes va sortir a jugar de tu a tu. Els primers compassos de joc van estar marcats pel desgast defensiu per part dels dos equips, que es reflectia en un baix marcador (11-7, final primer quart). Va ser al segon quart quan el Tecla va desplegar una pressió a tot el camp que va suposar una autèntica creu per a les ribetanes. Una gran quantitat de pilotes perdudes de les locals van fer que les de l’Hospitalet capgiressin el resultat amb un petit avantatge que aguantarien fins al descans (21-23).

Creure en les seves possibilitats. Això és el que van fer les de Ferrer a la represa, demostrant que lluitarien fins l’últim instant per un partit que no estava pas resolt. Un joc ben estructurat, amb un bon moviment de pilota i l’encert en els tirs lliures van fer que el Ribes posés problemes al Tecla, aconseguint tancar el tercer temps amb un coixí de 39-34. Amb deu minuts totalment decisius per endavant, els dos equips van posar tota la carn a la graella per jugar un autèntic duel sobre el parquet del pavelló ribetà. Tot i que el Tecla Sala va empatar el matx a manca de vuit minuts pel final (39-39), el Ribes va saber mantenir la dinàmica de joc anterior, traient suc del joc interior i fent un bon treball des de les línies defensives. Així, les del Baix Llobregat veien com corria el temps i el Ribes reafirmava una nova victòria. Aquesta vegada, per 49-43.

Bàsquet Ribes: Esther (7), Núria, Irene (9), Cris (4), Pagès (3), Anna, Gemma (5), Cruz (6), Eli (15), Mireia.

El conjunt ribetà acomiadarà l’any visitant dissabte a les 16h la pista del Femení Cornellà.